KALÁBRIE 2021

Kalábrie v odpovědích na vaše otázky

 /  / Centrum otázek a odpovědí / Itálie / Kalábrie 2021

Pokud je Kalábrie cílem vaší cesty, najdete zde mnoho užitečných informací a také zodpovězené otázky našich čtenářů z roku 2021. Pokud se chcete také na něco zeptat, přejděte na formulář. V těchto zodpovězených otázkách se dočtete o cestě autem do Kalábrie, o poplatcích na dálnicích, o ubytování, o kempech, o výletech v Kalábrii, o trzích, o nákupech potravin a najdete zde také mnoho dalších informací o Kalábrii, na které se nás naši čtenáři dotázali.

Než začnete: pokyny, podmínky, soukromí
Zadat otázku: přes formulář,
Informace: reportáže, výlety, blog, vyhledávání

Vybavení: mapy, průvodci, slovníky, adaptér
Nástroje: mapa, překladač
Aktuálně: informace z MZV

# 24.07.2021, 13:11.
Začátkem září bychom rádi poprvé navštívili Kalábrii. Zaujala nás Albatros rezidence v Briatico. Dovolená pro nás znamená nejen moře a pláž, ale i poznávání. Lze z tohoto místa využít do Tropea a jiných zajímavých míst kromě auta z půjčovny také nějakou hromadnou dopravu? Jaká je případně i obvyklá cena za půjčení malého auta na 7 dní v září? S díky za Váš čas a přáním pevného zdraví Jaroslava.

Doporučujeme spojení vlakem Trenitalia. K vlakové zastávce je to od Albatrosu sice 3 km, je to však nejspolehlivější spojení. Jízdenka do Tropea stojí € 1,80. Autobusové spojení provozuje Ferrovie della Calabria. Cena auta od soboty do soboty na letišti Lamezia Terme začíná na € 290,00, běžná cena malého auta je do € 400,00.