MAĎARSKO 2017

Maďarsko v odpovědích na vaše otázky

 /  / Centrum otázek a odpovědí / Maďarsko 2017

Pokud je Maďarsko cílem vaší cesty, najdete zde mnoho užitečných informací a také zodpovězené otázky našich čtenářů z roku 2017. Pokud se chcete také na něco zeptat, přejděte na formulář. V těchto zodpovězených otázkách se dočtete o cestě autem do Maďarska, o poplatcích na dálnicích, o ubytování v Maďarsku, o kempech u Balatonu, o termálních lázních, o výletech a najdete zde také mnoho dalších informací o Maďarsku, na které se nás naši čtenáři dotázali.

Než začnete: pokyny, podmínky, soukromí
Zadat otázku: přes formulář,
Informace: reportáže, výlety, blog, vyhledávání

Vybavení: mapy, průvodci, slovníky, adaptér
Nástroje: mapa, překladač
Aktuálně: informace z MZV

# 18.08.2017, 11:05.
Prosím o radu. Chystáme se na jednodenní výlet do Budapešti a chci se zeptat, zda mi bude stačit, když si s sebou vezmu Ft 28000,00. Obracím se na vás, protože jste mi už několikrát pomohli. Děkuji za informaci a přeji hezký den. Jan.

Odpovídá to přibližně 2400,- Kč. Zda Vám to bude stačit Vám určitě neřekneme. Píšete chystáme se, tzn. bude Vás na tuto částku zřejmě více. Kolik ale už nepíšete. Nevíme, zda si na místě budete hradit dopravu, vstupy, stravování, kolik hodláte utratit za nákupy apod. Je to hodně individuální. Neřekli bychom Vám to, i kdybychom tyto informace měli. Informativní ceny základních potravin, nápojů a menu najdete na Maďarsko / Ceny. Základní jízdenka na MHD stojí Ft 350,00. Např. vstupenka do Národního muzea Ft 1600,00. Budapest Card na 24 hodin zakoupíte za Ft 5225,00.