MAĎARSKO 2015

Maďarsko v odpovědích na vaše otázky

 /  / Centrum otázek a odpovědí / Maďarsko 2015

Pokud je Maďarsko cílem vaší cesty, najdete zde mnoho užitečných informací a také zodpovězené otázky našich čtenářů z roku 2015. Pokud se chcete také na něco zeptat, přejděte na formulář. V těchto zodpovězených otázkách se dočtete o cestě autem do Maďarska, o poplatcích na dálnicích, o ubytování v Maďarsku, o kempech u Balatonu, o termálních lázních, o výletech a najdete zde také mnoho dalších informací o Maďarsku, na které se nás naši čtenáři dotázali.

Než začnete: pokyny, podmínky, soukromí
Zadat otázku: přes formulář,
Informace: reportáže, výlety, blog, vyhledávání

Vybavení: mapy, průvodci, slovníky, adaptér
Nástroje: mapa, překladač
Aktuálně: informace z MZV

# 30.07.2015, 19:11.
Ráda bych se zeptala, zda je nějaký kemp u Balatonu, kde bychom si mohli postavit svůj vlastní stan pro dvě osoby. Když jsem hledala na internetu nějaké informace, tak jsem stále nacházela nějaké bungalovy, mobilní domy, atd. A to jsme právě nechtěli. Také by mě zajímala cena. Chystali jsme se odjet v neděli a vrátit se do Čech ve středu. Michaela.

Podívejte se na Balaton Tourist - Ubytování / Kempinky. Co kemp, to možnost vlastního stanu. Máte tam i ceny.

# 20.07.2015, 16:51.
V srpnu jedeme do Maďarska pod vlastní stan, máme rezervaci v kempu Europa, ale nevíme, zda se můžeme připojit na elektrickou energii naším prodlužovacím kabelem z České republiky a nebo je třeba nějaká redukce? Děkuji. Helena.

Předpokládáme, že jedete do kempu Europa u Balatonu. Je třeba si zakoupit balíček stan + auto + elektrická přípojka. Elektrické napětí je shodné jako v ČR. Podobné jsou i zásuvky. Doporučujeme si vzít prodlužovací kabel s hybridní zástrčkou E/F. S takovou zástrčkou se vyrábí většina spotřebičů vyžadujících zemnění.