ŠPANĚLSKO 2021

Španělsko v odpovědích na vaše otázky

 /  / Centrum otázek a odpovědí / Španělsko 2021

Pokud je Španělsko cílem vaší cesty, najdete zde mnoho užitečných informací a také zodpovězené otázky našich čtenářů z roku 2021. Pokud se chcete také na něco zeptat, přejděte na formulář. V těchto zodpovězených otázkách se dočtete o ubytování ve Španělsku, dopravě z letiště do hotelu, o jízdenkách městské hromadné dopravy, o cestě autem a výši mýtného, o tankování, o cestování vlakem po Španělsku, o přímořských letoviscích a plážích, o zábavních parcích, o návštěvě přírodních zajímavostí a najdete zde také mnoho dalších informací o Španělsku, na které se nás naši čtenáři dotázali.

Než začnete: pokyny, podmínky, soukromí
Zadat otázku: přes formulář,
Informace: reportáže, výlety, blog, vyhledávání

Vybavení: mapy, průvodci, slovníky, adaptér
Nástroje: mapa, překladač
Aktuálně: informace z MZV

# 24.05.2021, 09:07.
Pane Řehůřku, v minulosti jste mi doporučil trasy a výlety v Itálii. Chci Vás znovu požádat, zda máte doporučení i na dopravu v rámci Mallorky? Jedná se mi o cestu z letiště na sever ostrova přímo do Alcúdie. pokud je jiná možnost než taxikem, autem z půjčovny. Přílet máme v neděli 11.7. v odpoledních hodinách přibližně ve 14 hodin. Děkuji moc za vaši zpětnou informaci a radu. Petra.

Z letiště v Palma můžete jet autobusem A1 do centra Palma. Jízdní řády a ceníky najdete na EMT. Odtud potom můžete jet autobusem č. 302 do Alcúdia. Jízdní řády a ceníky najdete na CTM.