MAĎARSKO 2010

Maďarsko v odpovědích na vaše otázky

 /  / Centrum otázek a odpovědí / Maďarsko 2010

Pokud je Maďarsko cílem vaší cesty, najdete zde mnoho užitečných informací a také zodpovězené otázky našich čtenářů z roku 2010. Pokud se chcete také na něco zeptat, přejděte na formulář. V těchto zodpovězených otázkách se dočtete o cestě autem do Maďarska, o poplatcích na dálnicích, o ubytování v Maďarsku, o kempech u Balatonu, o termálních lázních, o výletech a najdete zde také mnoho dalších informací o Maďarsku, na které se nás naši čtenáři dotázali.

Než začnete: pokyny, podmínky, soukromí
Zadat otázku: přes formulář,
Informace: reportáže, výlety, blog, vyhledávání

Vybavení: mapy, průvodci, slovníky, adaptér
Nástroje: mapa, překladač
Aktuálně: informace z MZV

# 13.06.2010, 20:33.
Chystám se s přítelkyní na přibližně 5 až 7 dní do Siófoku pod stan. Který kemp doporučujete? Kolik se platí za dvě osoby a stan denně? Děkuji. S.

Doporučujeme kemp Aranypart, který se nachází na břehu Balatonu a přibližně 5 km od centra Siófoku. Domluvíte se tam anglicky i německy. Seznam služeb a ceník najdete na Balaton Tourist.

# 19.01.2010, 11:19.
Prosím o tip na dovolenku pri Balatone. Máme 2 deti a to 3. a 4. ročné a nevieme, kde pri Balatone je to najlepšie vybavené pre také malé deti - atrakcie, kúpanie, ihrisko. Budem veľmi vďačný za tip od vás. Ďakujem. Marián.

Na Balatonu na děti myslí téměř všude. Náš konkrétní tip je městečko Balatonlelle. Nachází se na jižním břehu jezera, přibližně v jeho polovině. Kromě pláže vhodné pro děti tam najdete aquapark, kolotoče, dětská hřiště atd. V sousedním Balatonszemesi najdete zážitkové lázně s bazény, s perličkovou koupelí, skluzavkou atd.