VÍDEŇ 2017

Vídeň v odpovědích na vaše otázky

 /  / Centrum otázek a odpovědí / Rakousko / Vídeň 2017

Pokud je Vídeň cílem vaší cesty, najdete zde mnoho užitečných informací a také zodpovězené otázky našich čtenářů z roku 2017. Pokud se chcete také na něco zeptat, přejděte na formulář. V těchto zodpovězených otázkách se dočtete o cestě do Vídně autem, o poplatcích na dálnicích, o parkování, o ubytování, o cestě na letiště, o vánočních trzích, o návštěvě památek, o městské hromadné dopravě a najdete zde také mnoho dalších informací o Vídni, na které se nás naši čtenáři dotázali.

Než začnete: pokyny, podmínky, soukromí
Zadat otázku: přes formulář,
Informace: reportáže, výlety, blog, vyhledávání

Vybavení: mapy, průvodci, slovníky, adaptér
Nástroje: mapa, překladač
Aktuálně: informace z MZV

# 25.03.2017, 21:35.
Chtěl bych jet na jednodenní výlet do Vídně. Vyjel bych z Ostravy autem. Jsme čtyřčlenná rodina. Chtěl bych Vás poprosit o nějaké informace ohledně parkoviště, kde bychom mohli nechat auto a poté bychom se pohybovali po Vídni metrem - městskou hromadnou dopravou. Děkuji za jakékoliv informace. S pozdravem Martin.

Doporučujeme parkovat na P+R Erdberg. Je to u dálnice A23 hned za Dunajem. Celodenní parkování Vás tam vyjde na € 3,40. Příjezd a parkování jsou popsané v článku Cesta do Vídně. 24. hodinová jízdenka na městskou dopravu Vás vyjde na € 7,60. Vienna Card na 24 hodin na € 13,90.