SOLNÁ KOMORA 2018

Solná komora v odpovědích na vaše otázky

 /  / Centrum otázek a odpovědí / Rakousko / Solná komora 2018

Pokud je Solná komora cílem vaší cesty, najdete zde mnoho užitečných informací a také zodpovězené otázky našich čtenářů z roku 2018. Pokud se chcete také na něco zeptat, přejděte na formulář. V těchto zodpovězených otázkách se dočtete o cestě do Solné komory autem, o poplatcích na dálnicích, o ubytování, o tipech na výlety, o slevové kartě, o jezerech, o jeskyních, o solných dolech, o lanovkách a najdete zde také mnoho dalších informací o Solné komoře, na které se nás naši čtenáři dotázali.

Než začnete: pokyny, podmínky, soukromí
Zadat otázku: přes formulář,
Informace: reportáže, výlety, blog, vyhledávání

Vybavení: mapy, průvodci, slovníky, adaptér
Nástroje: mapa, překladač
Aktuálně: informace z MZV

# 27.09.2018, 14:09.
Máme v plánu v roce 2019, asi začátkem září ihned po sezoně, projet jezera v Solné komoře, přibližně na 5 dní. Ubytování budeme hledat asi někde uprostřed, podle mapy asi nejvhodnější u jezera Wolfgangsee a nebo přímo v Hallstatu. Ale tam se mi to zdá dosti drahé. Máme rádi kempování, tak asi nějaký kemp. Nejsme nároční. Nikdy jsme v Rakousku nebyli. Každý den chceme objet nějaké to jezero. Kopce nám nevadí. I nějaký ten výlet lanovkou nahoru. Ale co kola u lanovky? A nebo tam raději přijet autem? U nás by zmizely. manželka má elektrokolo. Můžete nám tak nějak poradit, který levnější kemp zvolit? Asi to vychazí pro 2 lidi za stan + taxa + auto přibližně na € 40,00 a nebo zda si trochu připlatit a objednat pension. Tak prosím, zda můžete poskytnout nějaké ty vaše zkušenosti. Děkuji. Pavel.

K levnějším patří u jezera Wolfgangsee kemp Seewinkl. Za noc tam zaplatíte (2 osoby, stan, auto, taxa) celkem € 19,30. Za elektrickou přípojku zaplatíte € 2,00 za den a za sprchu (7 minut) € 1,00. Další kempy u jezera najdete na camping.info. U lanovek jsme viděli stojany na kola, také kola vozili často nahoru, protože tam vedly dolů trasy pro horská kola. Nicméně pokud nechcete jet dolů na kole, budou Vám spíše na obtíž. To, zda se ubytovat v kempu nebo penzionu je otázkou požadovaného komfortu a služeb. Ubytování najdete na Booking / Solná komora. Tipy na výlety najdete ve fotogalerii Solná komora.