SOLNÁ KOMORA 2011

Solná komora v odpovědích na vaše otázky

 /  / Centrum otázek a odpovědí / Rakousko / Solná komora 2011

Pokud je Solná komora cílem vaší cesty, najdete zde mnoho užitečných informací a také zodpovězené otázky našich čtenářů z roku 2011. Pokud se chcete také na něco zeptat, přejděte na formulář. V těchto zodpovězených otázkách se dočtete o cestě do Solné komory autem, o poplatcích na dálnicích, o ubytování, o tipech na výlety, o slevové kartě, o jezerech, o jeskyních, o solných dolech, o lanovkách a najdete zde také mnoho dalších informací o Solné komoře, na které se nás naši čtenáři dotázali.

Než začnete: pokyny, podmínky, soukromí
Zadat otázku: přes formulář,
Informace: reportáže, výlety, blog, vyhledávání

Vybavení: mapy, průvodci, slovníky, adaptér
Nástroje: mapa, překladač
Aktuálně: informace z MZV

# 26.05.2011, 22:23.
Kolik stojí Salzkammergut Erlebnis Card v roce 2011? Miroslava.

€ 4,90. Děti do 15. let kartu nepotřebují, protože už mají standardně slevy.

# 22.04.2011, 10:37.
Letos se chystáme na dovolenou do St. Wolfgang. Většinu času bychom chtěli strávit výlety na kole po okolí přibližně do 50 km. Prosím o radu, jakou cyklomapu pořídit pro tuto oblast? Chtěli bychom také projít nějaké památky v Salzburgu, to se nejspíš vyplatí koupit kartu Salzburgerland Card, že ano? Co jsem počítal, jen pár vstupů je i přímo v Salzburgu - Zoo, Hellbrunn, jízda lodí po Salzachu, pak třeba lanovka v St. Wolfgang na Zwölferhorn, nějaké to koupaliště apod., tak už jsem se dostal hodně přes € 46,00, což je pořizovací cena 6. denní karty. Moc děkuji za odpověď. David.

Vhodný je např. cykloatlas řady Bikeline - Salzkammergut. Podívejte se na stránku Mapy a do vyhledávacího pole zadejte Salzkammergut. Pro oblast Solné komory je vhodnější slevová karta Salzkammergut Erlebnish Card. Salzburg Card můžete zakoupit i samostatně. Nicméně vše záleží na přesném itineráři, je skutečně možné, že Salzburgerland Card bude pro Vás nejvýhodnější.