SPOJENÉ ARABSKÉ EMIRÁTY 2022

SAE v odpovědích na vaše otázky

 /  / Centrum otázek a odpovědí / Spojené arabské emiráty 2022

Pokud jsou Spojené Arabské Emiráty cílem vaší cesty, najdete zde mnoho užitečných informací a také zodpovězené otázky našich čtenářů z roku 2022. Pokud se chcete také na něco zeptat, přejděte na formulář. V těchto zodpovězených otázkách se dočtete o dopravě z letiště do hotelu, o jízdenkách městské hromadné dopravy, o návštěvě Expa a dalších míst a najdete zde také mnoho dalších informací o Spojených Arabských Emirátech, na které se nás naši čtenáři dotázali.

Než začnete: pokyny, podmínky, soukromí
Zadat otázku: přes formulář,
Informace: reportáže, výlety, blog, vyhledávání

Vybavení: mapy, průvodci, slovníky, adaptér
Nástroje: mapa, překladač
Aktuálně: informace z MZV

# 21.01.2022, 19:23.
Pane Řehůřku, už poněkolikáté se na vás obracím s prosbou o radu. Vždy jste mi dobře poradil. Chystáme se začátkem března do Dubaje asi na 7 dní, z nichž minimálně jeden chceme vyhradit na Expo. Na internetu se dá najít spousta balíčků karet pasů. Máte prosím s tímto zkušenosti? Vyplatí se to, nebo je lépe si na danou atrakci nebo zajímavost koupit vstupenku jednotlivě? Ještě bych se chtěla zeptat, zda nemáte náhodou odkaz na nějaký rozumný hotel. Budete moc hodný, pokud mi odpovíte. Vím, že toho máte hodně. V evropských destinacích si celkem poradím, ale tady se moc nevyznám. Děkuji a přeji hezký víkend. Snad se ještě zeptám, zda při kupování jednotlivých vstupenek online se zohledňuje věk návštěvníka, to znamená senior? S.

Pokud chcete na Expo strávit jeden den, vystačíte s největší pravděpodobností jen se základní vstupenkou. Tu lze získat i zdarma od leteckých společností - viz např. Pelikan. Senioři nad 60 let mají vstup zdarma, je třeba si zarezervovat volnou vstupenku, např. na oficiálních stránkách Expo 2020 Dubai. Ubytování doporučujeme hledat přes Booking.