ŘECKO 2012

Řecko v odpovědích na vaše otázky

 /  / Centrum otázek a odpovědí / Řecko 2012

Pokud je Řecko cílem vaší cesty, najdete zde mnoho užitečných informací a také zodpovězené otázky našich čtenářů z roku 2012. Pokud se chcete také na něco zeptat, přejděte na formulář. V těchto zodpovězených otázkách se dočtete o ubytování v Řecku, o dopravě do Řecka, o zájezdech do Řecka, o dokladech, o výletech, o trajektech, o plážích, o ostrovech, o pronájmu auta, o místní dopravě, o městech a památkách a najdete zde také mnoho dalších informací o Řecku, na které se nás naši čtenáři dotázali.

Než začnete: pokyny, podmínky, soukromí
Zadat otázku: přes formulář,
Informace: reportáže, výlety, blog, vyhledávání

Vybavení: mapy, průvodci, slovníky, adaptér
Nástroje: mapa, překladač
Aktuálně: informace z MZV

# 13.12.2012, 18:11.
Chystáme se letos na dovolenou na Krétu. Poradíte nám, do kterého letoviska se vydat, aby bylo trochu rušnější? Moc děkuji za odpověď. Lenka.

Jedno z nejrušnějších letovisek je Malia. Najdete ho na severu Kréty, v kraji Heraklion. Pláže jsou tam písčité. Odtud na západ je nejrušnější oblast na Krétě, ale i v celém Řecku. Je zde však také velice draho.

# 16.03.2012, 23:03.
Máme zaplacenou dovolenou na ostrov Zakynthos do Porto Koukla, chci se zeptat na možné výlety do okolí. Děkuji. Jarmila.

Určitě si zvolte některých z výletů pořádaných místními kancelářemi kolem ostrova. Volte spíše autobusový výlet než lodní. Autobusem toho poznáte více, navštívíte většinou to nejzajímavější, co ostrov nabízí. Lodí doporučujeme výlet na želví ostrov Marathonísi vzdálený přibližně 3 km.