NĚMECKO 2013

Německo v odpovědích na vaše otázky

 /  / Centrum otázek a odpovědí / Německo 2013

Pokud je Německo cílem vaší cesty, najdete zde mnoho užitečných informací a také zodpovězené otázky našich čtenářů z roku 2009. Pokud se chcete také na něco zeptat, přejděte na formulář. V těchto zodpovězených otázkách se dočtete o cestě autem do Německa, o poplatcích na dálnicích, o ubytování v Německu, o výletech v Alpách a do zajímavých měst, o ekologických plaketách, o obchodech a restauracích a najdete zde také mnoho dalších informací o Německu, na které se nás naši čtenáři dotázali.

Než začnete: pokyny, podmínky, soukromí
Zadat otázku: přes formulář,
Informace: reportáže, výlety, blog, vyhledávání

Vybavení: mapy, průvodci, slovníky, adaptér
Nástroje: mapa, překladač
Aktuálně: informace z MZV

# 19.06.2013, 19:51.
Ráda bych Vás požádala o radu ohledně cesty z Prahy do krajského města Traunstein v Bavorsku. Cílem cesty je Tettenhausen, ale tam nejede nic :-). Předem děkuji. Gabriela.

Není to zase až tak neřešitelný problém. Můžete jet z Prahy se společností Tourbus, linka Brno - Milano. Z Prahy ÚAN Florenc odjíždí ve 22:15, v Bad Reichenhall je ve 4:20 následující den. Linka je v provozu v Út a Pá. Z Bad Reichenhall pak jezdí vlaky společnosti DB Bahn do Traunsteinu. Jinak jezdí ve středu a v sobotu, spoje jsou s přestupem, některé kombinované s autobusem. Podívejte se na výše uvedené stránky. Odpoledne jede i spoj do Tettenhausenu. Z Traunsteinu pak jezdí autobusy stejné společnosti do Tettenhausenu. Další možností je jet z Prahy autobusem společnosti Eurolines - viz Jízdenky - do Mnichova a odtud vlakem do Traunsteinu a pak autobusem do Tettenhausenu. Jízdní řády najdete na výše uvedených stránkách společnosti DB Bahn. Autobusy Eurolines jezdí dvakrát denně.