LONDÝN 2019

Londýn v odpovědích na vaše otázky

 /  / Centrum otázek a odpovědí / Velká Británie / Londýn 2019

Pokud je Londýn cílem vaší cesty, najdete zde mnoho užitečných informací a také zodpovězené otázky našich čtenářů z roku 2019. Pokud se chcete také na něco zeptat, přejděte na formulář. V těchto zodpovězených otázkách se dočtete o cestě do londýna autem, letadlem nebo autobusem, o poplatcích na dálnicích a v tunelu, o parkování, o ubytování, o cestě na letiště, o návštěvě památek, o městské hromadné dopravě a najdete zde také mnoho dalších informací o Londýně, na které se nás naši čtenáři dotázali.

Než začnete: pokyny, podmínky, soukromí
Zadat otázku: přes formulář,
Informace: reportáže, výlety, blog, vyhledávání

Vybavení: mapy, průvodci, slovníky, adaptér
Nástroje: mapa, překladač
Aktuálně: informace z MZV

# 19.09.2019, 22:40.
Moc prosím o radu, zda je tento portál: UK Hotdeals věrohodný. Nabízí jízdenku na Londýnské oko s velkou slevou. Nerada bych naletěla s nákupem jízdenek. Chtěla jsem koupit 1x rodinnou a 1x dospělou. Děkuji moc za odpověď. Daniela.

Standardní cena Coca-Cola London Eye je £ 27,00. Avizovaná cena je £ 27,73, ale uvádějí, že jedna vstupenka je k tomu zdarma. Nevíme, zda je tento portál věrohodný nebo ne, neznáme ho. Pokud však chcete koupit vstupenky dopředu, doporučujeme je koupit na Get Your Guide, kde ta cena £ 27,00 je také a stránky jsou prověřené a nákup bezproblémový. Je to ale samozřejmě za standardní cenu.

# 18.04.2019, 10:46.
Pane Řehůřku, chtěla bych Vás požádat o radu, jak nejekonomičtěji cestovat po Londýně s rodinou. Jsme dva dospělí a dvě děti ve věku 12 a 15 let. Četla jsem o kartách, snad by se doprava měla dnes nechat zaplatit i kreditní kartou, Není mi úplně jasné, jak se toto praktikuje. Přiletíme na Stansted, zvažujeme jakou dopravu zvolit do centra. Za doporučení a postřehy budeme rádi. Předem děkuji za odpověď. S pozdravem Petra.

Vyčerpávající článek o všech možnostech Oyster Card najdete na helpforenglish.cz. Děti od 11. let potřebují Travel Card. Dopravu z letiště Standsted doporučujeme realizovat Terravision za £ 6,00.