LONDÝN 2018

Londýn v odpovědích na vaše otázky

 /  / Centrum otázek a odpovědí / Velká Británie / Londýn 2018

Pokud je Londýn cílem vaší cesty, najdete zde mnoho užitečných informací a také zodpovězené otázky našich čtenářů z roku 2018. Pokud se chcete také na něco zeptat, přejděte na formulář. V těchto zodpovězených otázkách se dočtete o cestě do londýna autem, letadlem nebo autobusem, o poplatcích na dálnicích a v tunelu, o parkování, o ubytování, o cestě na letiště, o návštěvě památek, o městské hromadné dopravě a najdete zde také mnoho dalších informací o Londýně, na které se nás naši čtenáři dotázali.

Než začnete: pokyny, podmínky, soukromí
Zadat otázku: přes formulář,
Informace: reportáže, výlety, blog, vyhledávání

Vybavení: mapy, průvodci, slovníky, adaptér
Nástroje: mapa, překladač
Aktuálně: informace z MZV

# 01.10.2018, 20:33.
Několikrát jste mi výborně poradili ohledně cest do Říma, Benátek i na Ischii. Proto se zkouším na Vás obrátit i s prosbou o radu ohledně dopravy v Londýně. Přiletíme v pátek v noci na letiště Luton, potřebujeme se dostat do ubytování na adrese Cook's Road, Newham. Moc Vám děkuji za pomoc. Hana.

Doporučujeme jet z letiště v Lutonu přímým autobusem National Express do Londýna na Victoria Coach Station. Jízdenka stojí £ 12,00 a cesta trvá přibližně 1,5 hodiny. Autobusy odjíždění v pátek ve 21:55, 22:25, 22:55, 23:55 a v sobotu v 0:25, 0:55, 1:55, 2:55. Odtud už doporučujeme pokračovat taxi. Ty nejlevnější začínají někde na £ 15,00. I když pojedete noční městskou dopravou, budete to mít pěšky pořád daleko. Informace o MHD najdete na Transport for London.