ČESKO 2014

Česko v odpovědích na vaše otázky

 /  / Centrum otázek a odpovědí / Česko 2014

Pokud je Česko cílem vaší cesty, najdete zde mnoho užitečných informací a také zodpovězené otázky našich čtenářů z roku 2008. Pokud se chcete také na něco zeptat, přejděte na formulář. V těchto zodpovězených otázkách se dočtete o tipech na dovolenou, o tipech na výlety, o místních zajímavostech, o ubytování, o cestování autem po České republice, o vstupenkách, o městské dopravě, o turistických mapách a najdete zde také mnoho dalších informací o Česku, na které se nás naši čtenáři dotázali.

Než začnete: pokyny, podmínky, soukromí
Zadat otázku: přes formulář,
Informace: reportáže, výlety, blog, vyhledávání

Vybavení: mapy, průvodci, slovníky, adaptér
Nástroje: mapa, překladač
Aktuálně: informace z MZV

# 29.05.2014, 21:49.
Vážený pane Řehůřku, upřímně děkuji za doporučenou trasu. Bohužel se nám zkomplikovala situace, protože se domlouvalo několik členů rodiny na jednom termínu a nakonec to musíme odložit na jindy. Nicméně pro 12. letou vnučku, která přijede ze zahraničí, bychom rádi s babičkou našli náhradní variantu v Čechách, kde bychom chtěli na 7 až 10 dní někam vyrazit. Velice prosím, něměl byste nějaký tip? S pozdravem a velikým uznáním nad vaším cestovatelským webem zdraví Ota.

Těch tipů pro Českou republiku je strašně moc. Hodně záleží na tom, co od takové dovolené očekáváte. Moc krásně je na Šumavě. My jsme byli např. v Zadově, kde je skvělé lanové centrum, kousek odtud je pěkná stezka kolem řeky s restaurací, kde mají ve výběhu vydry. Podívejte se na naši reportáž Šumava 2011. Pěkně je ale všude. Chce to specifikovat požadavky :-)