TYROLSKO 2010

Tyrolsko v odpovědích na vaše otázky

 /  / Centrum otázek a odpovědí / Rakousko / Tyrolsko 2010

Pokud je Tyrolsko cílem vaší cesty, najdete zde mnoho užitečných informací a také zodpovězené otázky našich čtenářů z roku 2010. Pokud se chcete také na něco zeptat, přejděte na formulář. V těchto zodpovězených otázkách se dočtete o cestě přes Timmelsjoch, o údolí Ötztal, o Nordpark, o Alpen ZOO, o Kristalwelten, o Acquadome, o školkách v Innsbrucku, o lanovkách a slevových kartách, o Brennerské dálnici, o městské dopravě v Innsbrucku, o ubytování, o tankování a najdete zde také mnoho dalších informací o Tyrolsku, na které se nás naši čtenáři dotázali.

Než začnete: pokyny, podmínky, soukromí
Zadat otázku: přes formulář,
Informace: reportáže, výlety, blog, vyhledávání

Vybavení: mapy, průvodci, slovníky, adaptér
Nástroje: mapa, překladač
Aktuálně: informace z MZV

# 03.10.2010, 21:37.
Chystáme se do Rakouska, do Innsbrucku, a to i na pobyt několik měsíců. Zajímalo by mě, zda tam existují jako tady v Česku mateřská centra nebo školky, kam by se dalo s malými dětmi 1,5 a 4 roky zajít s maminkou, popř. jak je to placené atd. Zda mi můžete dát tip nebo odpověď, budu ráda. F.

Podívejte se na Junges Innsbruck, kde je mimo jiné i seznam školek. Jsou tam kontakty, odkazy na oficiální stránky atd. Ceny jsou různé, většinou se pohybují od € 100,00 do € 300,00 za měsíc. Můžete také zadat do Google klíčové slovo kindergarten innsbruck, nabídne Vám to mapu a spoustu odkazů.