ROSOLINA MARE 2020

Rosolina Mare v odpovědích na vaše otázky

 /  / Centrum otázek a odpovědí / Itálie / Rosolina Mare 2020

Pokud je Rosolina Mare cílem vaší cesty, najdete zde mnoho užitečných informací a také zodpovězené otázky našich čtenářů z roku 2020. Pokud se chcete také na něco zeptat, přejděte na formulář. V těchto zodpovězených otázkách se dočtete o cestě autem do Rosolina Mare, o poplatcích na dálnicích, o ubytování, o výletech k deltě Pádu, o výletu do Chioggia a Benátek, o nakupování, o trzích, o restauracích a najdete zde také mnoho dalších informací o Rosolina Mare, na které se nás naši čtenáři dotázali.

Než začnete: pokyny, podmínky, soukromí
Zadat otázku: přes formulář,
Informace: reportáže, výlety, blog, vyhledávání

Vybavení: mapy, průvodci, slovníky, adaptér
Nástroje: mapa, překladač
Aktuálně: informace z MZV

# 11.02.2020, 18:58.
Pane Řehůřku, obracím se na Vás vzhledem k tomu, že jsem Vás v minulosti kontaktovala přes vaše rodinné cestovatelské stránky. Mám v plánu v tomto roce navštívit Itálii a oblast okolo Rosolina Mare. K tomuto místu jsem již loni čerpala informace z vašich uvedených stránek. Zaregistrovala jsem informaci, že v Rosolina Mare nedaleko městečka, nikoliv u přímořského střediska Rosolina Mare, je přírodní rezervace, do které jezdí vláček. Ráda bych takový výlet absolvovala, ale nepodařilo se mi najít použitelné informace. Prosím, pokud máte tyto informace a budete tak laskav, sdělíte mi je, případně pomůžete mi najít bližší informace? Předem moc děkuji. Omlouvám se, že obtěžuji a jsem s pozdravem. Hana z Plzně.

Jedná se o Parco Regionale Veneto del Delta del Po. Informace o turistickém silničním vláčku najdete na Trenino del Delta