BENÁTKY 2007

Rady na cestu do Benátek

 /  / Centrum otázek a odpovědí / Itálie / Benátky 2007

Pokud jsou Benátky cílem vaší cesty, najdete zde mnoho užitečných informací a také zodpovězené otázky našich čtenářů z roku 2007. Pokud se chcete také na něco zeptat, přejděte na formulář. V těchto zodpovězených otázkách se dočtete o dopravě z letiště do hotelu, o jízdenkách městské hromadné dopravy, o ubytování, o vstupenách do muzeí, o výletech na ostrovy Murano, Burano a Torcello, o jízdě gondolou, o stravování v Benátkách, o dopravě do Benátek z přímořských letovisek a najdete zde také mnoho dalších informací o Benátkách, na které se nás naši čtenáři dotázali.

Než začnete: pokyny, podmínky, soukromí
Zadat otázku: přes formulář,
Informace: reportáže, výlety, blog, vyhledávání

Vybavení: mapy, průvodci, slovníky, adaptér
Nástroje: mapa, překladač
Aktuálně: informace z MZV

# 23.07.2007, 10:40.
Vzhledem k Vašemu cestovatelskému duchu a zkušenostem z Itálie mi budete snad moci poradit, kde je možné v Benátkách zaparkovat vozidlo, které má na výšku přibližně 2 metry. Jedná se o VW Transporter T4, který bude mít na střeše boxy. Prosím tedy o radu. Děkuji. Jiří.

Už jsme Vám odpovídali na stejnou otázku před rokem :-) V Benátkách je několik parkovišť, většinou jsou omezené výškově na 2.1 m, což s boxy zřejmě nesplňujete. Nevýhodou těchto parkovišť je, že ve většině případů musíte nechat odemčeno a klíčky v zapalování, aby zřízenec mohl s vozy manipulovat - parkují z důvodu místa v několika řadách za sebou. Doporučujeme zaparkovat ve Fusině na venkovním parkovišti. Odtud do historického centra Benátek jezdí lodě pravidelně každou hodinu.