KNIHA NÁVŠTĚV 2003

Vaše vzkazy a připomínky k našim stránkám

 /  / Kniha návštěv 2003

Tato stránka je věnována Vám, našim návštěvníkům. Pokud nám chcete dát na vědomí, že jste nás navštívili, zapište se do této knihy návštěv, pomocí e-mailu nebo použijte formulář. Můžete připojit své postřehy, připomínky, vzkazy. Pokud budou publikovatelné, zveřejníme je a připojíme svou reakci. Čtete zápisy z roku 2003. Pokud se chcete zeptat na informace z oblasti cestování, použijte Centrum otázek a odpovědí.

# 15.12.2003, 14:02.
Ahoj rodinko Řehůřkových. Na vaše stránky jsem narazil jak jinak, než zcela náhodou. A myslím, že jsou zcela úžasné a provedení originální. A vzhledem k tomu, že jste mými jmenovci, považuji za slušné Vám popřát hezké prožití vánočních svátků a pohodový nový rok. Jan z Karlových Varů.

Rovněž Vám přejeme nádherné a klidné vánoce a do nového roku jen to nejlepší na co si vzpomenete.

# 13.10.2003, 00:27.
Píši z opačné strany světa, kde žijeme už 35 let, tedy polovinu našeho života. Ve vaření jsme po celou dobu zůstali na české kuchyni i když trošku pozměněné, kvůli dostupnosti ingrediencí. Já jsem spíše na té konzumní části, manželka zase sbírá recepty, aniž by někdy podle nich vařila. Prý jí stačí si přečíst recept a je najezená, já zase naopak vyhládnu. Máme asi tak 15 ověřených receptů, které neustále opakujeme a nepřipadá nám to nudné. Vedou šunkofleky, zemlbába, bramborový salát a vepřo-knedlo-zelo. Šunka je zde snad nejlevnější maso, ryby nejdražší. Ty ryby nepostrádáme, protože ani v Česku jsme je nejedli na Vánoce. Raději řízky. Ahoj. Pavel a Lída z Austrálie.

Srdečně Vás zdravíme k protinožcům do vzdálené Austrálie ze srdce Evropy. Věříme, že jste v naší kuchařce narazili na nějaký recept, který Vás zaujal a následně Vám po realizaci zachutnal. Pokud máte nějaký zajímavý recept třebas i na nějakou místní specialitu, určitě se s námi o něj podělte. Děkujeme za Vaši návštěvu a zprávu.

# 22.09.2003, 13:39.
Milá Aleno, zabrouzdala jsem na stránky vaší rodiny, při hledání něčeho zajimavého o Vysokých Tatrách. Máte opravdu hezké stránky, popisy výletů i na ty recepty se musím podívat. Hledala jsem nějakou fotku, kde by byla vaše rodina hezky vidět, ale nenašla jsem. Jste někde vyfoceni ve své plné kráse na těchto stránkách? Máte jistě hezký a zajímavý společný život, přeji vám vše nejlepší. Edita ze Severní Moravy.

Vážená Edito, děkujeme za Váš milý e-mail. Doufáme, že na našich stránkách najdete spoustu zajímavých článků a tipů, především v zimě, kdy bude daleko více času na aktualizace a doplnění chybějícího (nápadů je mnoho, ale toho času už tolik ne). V naši plné kráse nás na našich www stránkách nenajdete, poněvadž si tak trochu chceme zachovat soukromí (lehce i anonymitu), proto jsou veškeré fotografie zmenšené. Budeme rádi, když k nám opět zavítáte.

# 30.06.2003, 16:37.
Ve čtvrtek odjíždím do Villaggio Club Bridge. Děkuji za cenné informace. Je-li pravda, že jste jeli Felicií (patrně bez klimatizace), tak klobouk dolů. D.

Jsme rádi, že Vám naše informace přišly vhod. Felicií jsme skutečně jeli. Klimatizaci jsme nepotřebovali, když bylo třeba, osvěžilo nás střešní okno. Důležitější byl pravidelný příjem tekutin. Tuto cestu jsme absolvovali už dvakrát, bez sebemenších problémů. Přejeme Vám šťastnou cestu a příjemný pobyt na hoře tyčící se nad ostrovem Dino. Dejte nám vědět, jak se Vám tam líbilo.

# 29.05.2003, 07:56.
Narazil jsem na Vaše www spíš náhodou, ale líbí se mi už na první pohled kvalitou zpracování. Pro zajímavost posílám adresu rodinných www stránek, na které jsem narazil jako na jedny z prvních. Přeji hezký den nebo co právě je. Michal.

Děkujeme za ohlas a odkaz na jiné www. Zřejmě jsou tyto stránky dost známé - viz. naše kniha návštěv, rok 2001, 14.4.

# 25.05.2003, 14:58.
Veľmi ma zaujali Vaše webové stránky. Ešte som ich všetky neprečítala, ale aj to bude. Zaujímajú ma hlavne vaše putovania - turistika. Ja a môj manžel sme tiež takí dovolenkoví turisti. Radi by sme si vymenili pobyt v Čechách za pobyt na Slovensku. Ponúkame rodinný dom na výmenu na celé dva letné mesiace. Trnava, kde žijeme je veľmi pekné, historické mesto so 14. kostolmi. Je to Malý Rím, s Univerzítným kostolom, ktorý patrí k unikátom v Európe. V blízkosti sa nachádza aj kúpeľné - preslávené mestečko Piešťany, známe barlolamačom, ďalej slnečné Senecké jazerá ... Je tu v okolí, čo pozerať. Tak ako všade. Napíšte nám, milá rodinka, či by nebolo možné realizovať výmennú turistiku. Za porozumenie ďakujem. Pekný, slnečný, radostný a úspešný deň želá Eva a manžel Mariál.

Děkujeme za nabídku, bohužel však nemáme možnosti byť i k jednorázové výměně. Jinak ve Vašem kraji se nám líbí, především na východní straně Malých Karpat.

# 05.05.2003, 19:21.
Vážená rodino Řehůřkových, děkuji za veřejnou prezentaci Vašich stránek. Nejenže jsou poučné, zajímavé, ale v den, kdy jsem se na na ně náhodou dostala poprvé, mě nadchly tak, že i když nevím jak se takové www stránky tvoří, měla jsem ohromnou chuť se to nějakým způsobem naučit a také se podělit se čtenáři o zajímavé momenty svého života. Ale jelikož vytvořit stránky tak, aby vypadaly tak dobře a nadchly lidičky tak, jako mě ty Vaše, asi není tak jednoduché, raději se budu věnovat tomu, co umím a těšit se na Vaše nové příspěvky. Oceňuji Vaši práci a děkuji za ni. Pro Vaše děti a pro Vás zasílám zatím dobré recepty na sladké dobrůtky.

Velice Vám děkujeme za recepty na dobrůtky. Vyzkoušeli jsme je a moc jsme si pochutnali. S Vaším souhlasem je zařazujeme do naší kuchařky: Dort s vanilkovým krémem, jahodami a kiwi; Café dort; Třená buchta s jahodovým krémem a šlehačkou.

# 02.05.2003, 11:45.
Vážení Řehůřkovi, jsem sice rodilá Pražačka, ale Morava se mi vždy zdála být místem, kde stojí za to žít. Možná je to i tím, že ve Snovídkách bydlí moji kamarádi a vaše stránky mi to opět potvrdily. Zatoulala jsem se na ně při hledání receptů a musím vaší mamince za ně poděkovat. I zbytek vašich stránek se mi líbil a tak vám všem přeji vše nejlepší a ať se vám letošní dovolená vydaří. Johana.

Morava je moc krásná, ale určitě v každém koutku celé naší země najdete místo, které je kouzelné. Na taková místa se postupně na našich stránkách budeme snažit upozorňovat v Tipech na výlety. Děkujeme za přání vydařené dovolené a doufáme, že již brzy přineseme další zajímavou reportáž. Mějte se pěkně a zase se k nám na stránky brzy vraťte.

# 30.04.2003, 10:36.
Zdravím celou rodinu, tak jako asi mnozí přede mnou, i já jsem na Vaše stránky zavítal opravdu náhodou. Chtěl jsem si chvíli v práci zpestřit vyhledáním nějakého receptu a byl jsem velice překvapen, když jsem se ocitl u Vás. O to víc, že pocházím z Kyjova. Zajímá mě práce na PC, zejména grafika a web, proto bych chtěl vynachválit celé zpracování tohoto serveru. A co se týká náplně, nelze než pochválit také. Přeji Vám všem moc úspěchů v životě i e-úspěchů v této činnosti! Zase Vaše stránky rád navštívím. Ještě jednou vás zdravím, Petr.

Vaše pochvala nás nesmírně potěšila. Technologicky se naše stránky asi nikdy nepřiblíží profesionálním serverům, o to více se ale snažíme přinášet více a více užitečných informací. Dávno už naše www přerostly rámec jejich původního záměru - malá nástěnka pro známé. Začínají častěji oslovovat velkou skupinu lidí, která má podobné záliby jako my, z celé České republiky i ze zahraničí. A reakce čtenářů - to je náš hnací motor. Do okolí Kyjova jezdíme často na výlety (viz. Jak žijeme, turistická kronika).

# 25.04.2003, 13:29.
Vaše stránky jsem nenavštívila poprvé. Ovšem dnes jsem tu především proto, že se začátkem června chystáme s přítelem do Kalábrie (městečko Scalea) na 14 dní a já se snažím nastudovat co možná nejvíce informací o tomto místu. Ráda bych vám touto cestou poděkovala za opravdu krásné a poutavě psané stránky z vašich cest (co jsem potřebovala, to jsem se dozvěděla). Díky tomu se na letošní dovolenou už moc těším! Abych nezapomněla, určitě taky zkusím uvařit něco z vašich receptů. Mějte se moc pěkně! Dagmar z Prahy.

Děkujeme za Váš ohlas. Vždy nás potěší, když jsou někomu naše stránky k užitku. Přejeme Vám příjemně strávenou dovolenou a nádherné počasí.

# 18.04.2003, 14:09.
Moc krásné stránky, sem se budu ráda vracet. Jen jsem si všimla, že v letošním roce není uvedený žádný komentář - článek. Že by nebylo co komentovat? Četla jsem téměř všechny a byly užitečné, vtipné a čtivé. Přeji krásný den celé početné rodince a přeji hodně úspěchů nejen ve vyjednávání s komisaři pro sčítání lidu a jinými byrokraty. Renata.

Určitě je co komentovat, jen bohužel není mnoho času ke komentování. Naše stránky pořád ještě vznikají. Ideální stav bude takový, kdy tu doplníme recept, tu komentář, pak zase nějaký tip na výlet, reporáž z dovolené. Zatím čte nejvíce čtenářů naše recepty, proto jsou nejvíce se rozvíjející oblastí. S těmi kometáři se určitě polepšíme, máme ohlas - máme motivaci. Moc Vám za něj děkujeme.

# 10.04.2003, 16:19.
Ahoj! Úplnou náhodou jsem se v práci nudila a tak jsem zabrousila na vaše stránky. Musím vám říct: Moc pěkné! Děkuji. Nadia.

Až se budete někdy zase nudit, určitě k nám zavítejte. A až Vás začneme nudit my, tak zase rychle zpátky do práce. A teď vážně. Samozřejmě nás těší Vaše návštěva a budeme jen rádi, když se k nám budete vracet. Mějte se pěkně.

# 12.02.2003, 06:21.
Ahoj, dnes prvýkrat som navštívila Vašu stránku a musím povedať, že je naozaj obsahovo zaujímavá. Potěšili ma informácie o Taliansku, pretože sa tam za krátky čas chystám a tiež graficky na vysokej úrovni. Prajem Vám ešte mnoho nápadov na dalšie články a spokojný rodinný život. Zo srdečným pozdravom Nikol.

Děkujeme za Váš ohlas na naše stránky. Vždy nás velice potěší, když na nich někdo najde informace, které mu přijdou vhod. Nápadů by bylo spousta, bohužel toho času je čím dál méně.

# 06.01.2003, 20:15.
Zdravím celou Vaši rodinu a děkuji za informace na Terst. Ráda jsem se podívala na Vaše stránky, děkuji za recepty do mojí kuchařské knížky. Pozdrav. Marie z Milovic nad Labem.

Doufáme, že Vám naše informace (viz. otázky a odpovědi o Itálii) přijdou vhod a byť i jen o malý kousíček Vám zpříjemní dovolenou. Pokud máte nějaký výtečný recept, nezapomeňte se o něj s námi podělit.