KNIHA NÁVŠTĚV 2010

Vaše vzkazy a připomínky k našim stránkám

 /  / Kniha návštěv 2010

Tato stránka je věnována Vám, našim návštěvníkům. Pokud nám chcete dát na vědomí, že jste nás navštívili, zapište se do této knihy návštěv, pomocí e-mailu nebo použijte formulář. Můžete připojit své postřehy, připomínky, vzkazy. Pokud budou publikovatelné, zveřejníme je a připojíme svou reakci. Čtete zápisy z roku 2010. Pokud se chcete zeptat na informace z oblasti cestování, použijte Centrum otázek a odpovědí.

# 23.12.2010, 17:27.
Zdravím rodinu Řehuřkovu. Dovolte mi popřát krásné Svátky Vánoční a Nový rok, mnoho pohody a dárků. Zdeněk.

Děkujeme za přání a i Vám přejeme vše nejlepší do nového roku 2011.

# 25.10.2010, 08:59.
V jednom z Vašich receptů uvádíte použití konzervy Džuveč s tuňákem. Byla to naše oblíbená konzerva naší rodiny, ale již snad 15 let jsem ji v žádném obchodě ani supermarketu neobjevila. Můžete poradit, zda je ještě někde k dostání, případně jejího výrobce? Moc děkuji za odpověď. Marie ze Strážnice.

Naše stránky jsou na internetu už od roku 1999, mnohé recepty na nich zveřejněné jsou však mnohem starší. Konkrétně Vaječná omeleta s tuňákovou směsí patří k těm starším receptům. Občas se stane, že ingredience jsou už nedostupné nebo jsou nahrazeny novějšími výrobky. Pokud se Vám konzervu nebo její ekvivalent nepodaří sehnat, doporučujeme ji nahradit dle vlastní fantazie podobným produktem, receptů na džuveč v mnoha podobách je na internetu mnoho.

# 18.10.2010, 14:21.
Narazila jsem náhodou na Vaše stránky a velice obdivuji Vaši práci. Systematicky popisujete vše, co vaše rodina prožila. Je to krásné především pro vaše děti a pro další generace, které tak mají úžasný prostředek, jak poznat své předky. Obdivuji i vaše krásné reportáže a fotografie z cest. Ani si nedovedu představit, kolik času jste do těchto stránek investovali. Děkuji a obdivuji a tleskám a fandím. Věra.

Děkujeme za Váš e-mail a Vaši přízeň.

# 02.09.2010, 22:23.
Vážení přátelé, na Vaše stránky mě zavedla nadšená slova mé přítelkyně. Nelhala. Prima počteníčko i pastva pro oči. Trochu jsem zklamaná, že u Vašich kulinářských výtvorů nejsou fotky, na které jsem se moc těšila. Třebas časem ... U receptu koláčky Paulette Vám chybí množství cukru jak u těsta, tak i u pěny. Přeji Vám všechno dobré a zdravím. Radmila.

Děkujeme za Vaši zprávu. U některých receptů se fotografie snažíme umístit, spíše jsme však spoléhali na naše čtenáře, ti nám však nic neposílají. Budeme se však snažit polepšit, při tom množství je to však asi nereálné. Omlouváme se za nepřesnost ve Vámi zmiňovaném receptu.

# 19.08.2010, 11:41.
Děkuji za informace a hlavně fotografie z Kalábrie. Máme těsně před dovolenou v Tropea. A díky vaším fotografiím a příspěvkům se těším jako blázen! S pozdravem Kristina.

Děkujeme za Vaši zprávu a přejeme Vám, aby Vaše dovolená byla nádherná.

# 13.08.2010, 13:26.
Řehůřkovi, dnes jsem tu na internetu narazila na Váš velmi krásný web, také rádi cestujeme, všude, jak u nás tak v cizině. Vaše stránky jsou fakt úžasné, chválím. Je tu vše co se mi líbí, strašně ráda též vařím ... proto jsem narazila vlastně na tento web. Jen tak dál, budu se těšit na další Vaše novinky. Alice.

Děkujeme za Vaši zprávu, budeme se snažit, abyste se na naše stránky ráda vracela.

# 04.08.2010, 16:27.
Řehůřkovi, děkuji za Vaše stránky, vlastně jsem je ještě ani celé nestačila projít ... Vaše rady a postřehy o Sicílii pro mě byly skutečnou pomocí – mnohem lepší než Marco Polo. Děkuji za ně! Dagmar z Prahy.

Děkujeme za Vaši zprávu. Jsme rádi, že Vám naše stránky pomohly.

# 10.06.2010, 16:52.
Zdravím rodinu Řehuřkovu. Před týdnem jsme byli se ženou u mladých v Mořkově u Nového Jičína. Jeli jsme i okolo Troubek - hrůza, samá voda. Před 13. lety jsme tudy jeli také a zase to stejné. Co u Vás na Moravě, pohoda? H. z Jihlavy.

Děkujeme za zprávu a optání. U nás, co se povodní týče, je to v pohodě. Litava se z břehu nevylila a záplavy nás nepostihly. Horší to bylo v deset kilometrů vzdáleném Slavkově u Brna, který záplavy sužovaly několikrát. Voda z golfového hřiště a okolních kopců a i Litava tam opustila břehy.

# 23.04.2010, 18:25.
Děkuji za Vaše stránky. Pomáhají Všem, kdo mají rádi Itálii. Ještě jednou děkuji. Stanislav z Prahy.

Děkujeme Vám za Vaši zprávu a za Vaši přízeň.

# 09.04.2010, 17:30.
Mám malé upřesnění. U Vašeho receptu na bílou rybí polévku je: Očištěné mlíčí nebo jikry a rybí hlavu (bez žeber) uvařte odděleně v osolené vodě. Ta žebra mi tam nějak nesedí, nejde o žábra? Jinak recepty chválím, najde se tam vše a něco nového pro Vás bohužel nemám. Výše uvedený recept mám i ve své sbírce, léta jej používám (je mi teprve 68) a je skvělý. S pozdravem Jan.

Máte pravdu, jedná se o žábra. Ta kontrola pravopisu s následnými automatickými opravami ve Wordu je někdy nevyzpytatelná. Děkujeme za upozornění a děkujeme za Vaši přízeň.

# 03.04.2010, 16:34.
Zdravím pane Řehůřku i celou Vaší rodinu a přeji příjemné prožití svátku Velikonočních a bohatou pomlázku mužské části Vaší rodiny a dámské málo modřin. Zdeněk.

Děkujeme. I my Vám přejeme pěkné Velikonoce.

# 29.01.2010, 10:57.
Na Smetanové ulici v Bučovicích existuje solární a kosmeticke studio. Je možné někde najít na něj kontaktní údaje, popřípadě fotogalerii prostředí, osazenství, nabízených služeb a ceníku? Děkuji za odpověď. S pozdravem H.

Jedná se o salon Pretty Woman, na okně pod reklamou mají telefonní číslo, které Vám zasíláme. Jiné informace nemáme a nikde ani nejsou k dispozici.

# 24.01.2010, 17:57.
Řehůřkovi, zdravím mamku Řehůřkovou, protože pečení je také můj koníček a dorty jsou povedené. Hlavně z Vás čiší rodinná soudržnost a moravské srdce na dlani. Se zahanbením si - podle Vašeho návodu - dovoluji zaslat dotaz na odpověď, adresovanou Vám někdy před 14. dny ... Děkjji za případnou odpověď a všech radostí vrchovatě! R.

Děkujeme za Váš e-mail a omlouváme se za zpoždění odpovědi. Těch dotazů je příliš mnoho na to, abychom je bez problémů stíhali včas vyřizovat.

# 15.01.2010, 13:06.
Ahoj Řehůřkovi, objevili jsme Vaše stránky a mohu říct, že Vám závidím Vaši vytrvalost a pečlivost, s jakou je vedete. Úžasný program, nádherné fotky, ty oceňuji o to víc, že také hrozně ráda fotím. Opravdu stojí za zhlédnutí a mohou být inspirací pro všechny, kteří se nudí. Ať se Vám i nadále daří a vše Vás baví. Moc Vás zdraví za celou rodinu Eva.

Děkujeme Vám za Vaši zprávu, která nás moc potěšila. Jsme vždy rádi, když se dozvíme, že se někomu naše stránky líbí a najde na nich informace, které ho zajímají a baví.