KNIHA NÁVŠTĚV 2011

Vaše vzkazy a připomínky k našim stránkám

 /  / Kniha návštěv 2011

Tato stránka je věnována Vám, našim návštěvníkům. Pokud nám chcete dát na vědomí, že jste nás navštívili, zapište se do této knihy návštěv, pomocí e-mailu nebo použijte formulář. Můžete připojit své postřehy, připomínky, vzkazy. Pokud budou publikovatelné, zveřejníme je a připojíme svou reakci. Čtete zápisy z roku 2011. Pokud se chcete zeptat na informace z oblasti cestování, použijte Centrum otázek a odpovědí.

# 07.11.2011, 21:53.
Zdravím Vás z Plzně. Jsem moc ráda, že při hledání informací o Gargánu jsem objevila Vaše super stránky. Jste skvělí, že poskytujete ostatním své rady a je prima, že máte cestovatelskou vášeň a potěšení s ní spojené si nenecháváte pro sebe. Přeji Vám, abyste se mohli cestování i jiným koníčkům plně věnovat. Nechci říkat otřepané fráze, ale dáváte svým dětem do života skvělý základ, v dospělosti budou na Vaše výpravy vzpomínat a budou je samy také realizovat. Když byl syn malý, také jsme s ním hodně cestovali a utráceli např. peníze našetřené na televizi a jiné nezbytnosti s dobrým pocitem, že jsme si užili, viděli mnoho zajímavých věcí, poznali život jinde než doma, ochutnali místní jídlo atd. Mějte se fajn a těším se na počtení. Věra.

Děkujeme za zprávu.

# 23.10.2011, 11:31.
Zdravím vás rodinko. Rád navštěvuji vaše stránky a čerpám z nich informace pro naše cestování. Jsme pár vysokoškoláků po padesátce z Chomutovska a cestovním nářadím jeepem, kterým to vše podnikáme. Máme plno zážitků co vy, ale bohužel je tady na internetu nesdílíme, což je možná škoda, protože výprav máme za sebou plno. Po světě cestujeme sólo, ale již několikrát má paní bědovala, když jsme uvízli někde daleko od civilizace. Vždy vše dobře ale nakonec dopadlo. Chci jen dodat, že vaše stránky jsou mými nejoblíbenějšími a že je vidět, že je dělají nadšenci a zároveň i odborníci. Mnoho zdaru v dalším vašem cestování přeje Vladimír s přítelkyní Marií.

Děkujeme za zprávu.

# 14.09.2011, 12:48.
Řehůřkovi, zůstala jsem v němém úžasu, že existuje taková rodina, jako ta vaše. Při polední kávě (jsem v důchodu, mám na to čas) jsem se dívala na internet na informace o Římu. Moje dcera žije v oblasti Veneto a já toužím poznat i Řím. Vaše odpovědi turistům mě šokovaly. Podrobné, znalé věci, trpělivé, a to vše nezištně. Určitě budu čerpat z vašich rad. Dokud žijí takoví lidé jako vy, není to s morálkou národa až tak hrozné. Fandím vám, jsem také z Moravy, ale ze severní. Zatím nechci žádnou radu, jen jsem musela vyjádřit obdiv. Díky. Květa.

Moc děkujeme za Vaši zprávu. Informace o tom, že naše stránky mají spokojené čtenáře vždy potěší.

# 29.07.2011, 04:33.
No nazdar Řehůřkovi. Máme skoro společné jméno I s těma háčkama nad R. Z Česka jsem odjel v roce 1968 do Kanady a už jsem tady prožil 43 krásných indiánských podzimů. Pocházím z Uherského Brodu, tak vidím, že jsme skoro krajané. Pracoval jsem tady jako veterinář. Ale už strašně dlouho jsem v důchodu a také si ho krásně užívám. Na zimu odlétávám do Mexika. Hrozně rád fotím. Mám stále zájem o ta zvířátka, ale už jen o ta exotická. Budu rád, když napíšete. Váš web se mi moc, moc líbí. Na něco takového si netroufám ani ve snu. Emil.

Děkujeme za Vaši zprávu. Vždy nás potěší, když naše stránky navštíví nějaký krajan žijící v daleké cizině a napíše nám svůj příběh, jak ho tam vítr zavál, jak se mu tam žije a co právě dělá. Přejeme Vám mnoho nádherných mexických cest a také skvělých fotografických úlovků.

# 25.02.2011, 14:10.
Posílám recept na fantastické vepřové kolínko. Jenom o tom píši a už slintám. Pavel.

Moc děkujeme za poslaný recept.

# 08.02.2011, 16:24.
S úžasem jsem si četla Vaše rady turistům, kteří se na Vás obracejí a Vy s nesmírnou trpělivostí popisujete, jak a kam a za co stále dokola. Velmi Vás obdivuji a srdečně zdravím! Věra.

Děkujeme za Vaši zprávu.

# 15.01.2011, 19:43.
Paní Aleno, máte pěkné stránky. Jen mám dotaz. Míra např. pro polévku - 120g fazolí - to je pro jednu nebo čtyři osoby? Na vaše stránky jsem přišel náhodou, fakt dobrý! Asi tak 1x měsíčně mě přijde text v němčině. Normální běžná mluva. Rozsah do A4. Nic speciálního na výrazy. Za kolik byste nám to přeložila? Písemně a potom kdyžtak jen třeba přes skype. Nebudete se zdržovat psaním. Tzn. dvě ceny. Pěkný večer. Zdravím z Brna.

Polévky jsou většinou rozpočítány pro čtyři osoby, poznáte to také podle množství vody. Překlady textů neprovádíme.