LONDÝN 2022

Londýn v odpovědích na vaše otázky

 /  / Centrum otázek a odpovědí / Velká Británie / Londýn 2022

Pokud je Londýn cílem vaší cesty, najdete zde mnoho užitečných informací a také zodpovězené otázky našich čtenářů z roku 2022. Pokud se chcete také na něco zeptat, přejděte na formulář. V těchto zodpovězených otázkách se dočtete o cestě do londýna autem, letadlem nebo autobusem, o poplatcích na dálnicích a v tunelu, o parkování, o ubytování, o cestě na letiště, o návštěvě památek, o městské hromadné dopravě a najdete zde také mnoho dalších informací o Londýně, na které se nás naši čtenáři dotázali.

Než začnete: pokyny, podmínky, soukromí
Zadat otázku: přes formulář,
Informace: reportáže, výlety, blog, vyhledávání

Vybavení: mapy, průvodci, slovníky, adaptér
Nástroje: mapa, překladač
Aktuálně: informace z MZV

# 21.05.2022, 10:52.
Obracím se na vás s prosbou. V srpnu letíme do Londýna na letiště Stansted Arpt. Chtěli bychom vidět takové ty památky Londýna, včetně muzea Harryho Pottera. Doproručil byste nám nějaké ubytování nebo alespoň strategické místo dobré jako výchozí bod? S cestováním samozřejmě počítáme. Budeme dva dospělí a dvě děti ve věku 13 let bez omezení. Děkuji mnohokrát a přeji krásný víkend. Denisa.

Ceny jsou výrazně vyšší v centru Londýna než na okraji nebo v přilehlých obcích. Pokud však vezmete v úvahu čas a náklady za dopravu, je ubytování v centru Londýna asi nejlepším řešením. Hledat ubytování doporučujeme na Booking. Zadejte svůj počet osob, termín a požadované vybavení. Při vyhledávání doporučujeme použít různá řazení podle Vašich preferencí, případně i mapu.