BOLOŇSKÉ ŠPAGETY 3

recept na těstoviny

 /  / Recepty / Rizota těstoviny / Boloňské špagety 3

Na boloňské špagety potřebujete:  300g mletého masa - směs vepřové a hovězí, 1 malý rajský protlak, 1/4 pórku, 1/4 kostky masoxu, hladká mouka, sůl, 2 až 3 stroužky česneku, koření na mleté maso, trocha oleje.

Rozpalte trošku oleje a mleté maso na něm osmahněte, zaprašte moukou a přidejte rajský protlak a podlijte vodou, aby směs měla řídkou kašovitou konzistenci. Přidejte masox, na kolečka nakrájený pórek, osolte, přidejte jemně pokrájený česnek a dochute kořením. Nechte asi 10 minut provařit na mírném plameni. Podávejte se špagetami a strouhaným sýrem.

  Další varianty receptu