GUESTBOOK 2001

Your messages and feedback about our website

 /  / Guestbook 2001

This page is dedicated to you, our visitors. If you wish to let us know that you have visited us, please our guestbook using email or by using the form provided. You can attach your observations, comments, messages. If they are suitable for publication, we will publish them and add our reaction. You are reading entries from the year 2001. If you would like to inquire about travel information, please use the Questions and Answers Center.

# 26.11.2001, 11:42.
Líbí se mi Vaše stránky a zajímavé recepty. Jediné co trošku postrádám jsou vánoční recepty. Něco jednoduchého a dobrého. S pozdravem Soňa.

Před vánocemi si na Vás určitě vzpomeneme.

# 17.11.2001, 22:35.
Našla jsem Vaše stránky také náhodou (asi jako většina návštěvníků). Moc se mi líbí - škoda, že to neumím také. Mějte se krásně. Stáňa.

Mějte se také krásně. Bude nás těšit, když nás zase navštívíte.

# 13.11.2001, 02:52.
Ahoj lidi! To je tak hezké, když člověk, který se narodil v Brně, má bratra v Černčíně a jehož tatínek chodil na rande s maminkou k černecké hájence, narazí na web site rodiny Řehůřkovy. Zvlášť proto, že ten člověk žije v Montrealu a dolů do vsi se dostane jen málo. Vaše webové stránky mě strašně krásně zahřály u srdíčka. Děkuji Vám. Jura.

Zdravíme do Montrealu. K černecké hájence chodíme i my velice často.

# 05.10.2001, 06:44.
Zdravím rodinku Řehůřkovic. Náhodou jsem brousil po internetu, protože jsem hledal recept na palačinky. Dostal jsem se i na Vaše stránky. Jsou velmi pěkné a přehledné. Recepty jsou popsány tak, aby je i laik pochopil. Dostal jsem inspairaci k vyzkoušení několika Vašich receptů. Pokud Vás mohu poprosit, přidejte tam recept i na ty obyčejné palačinky. Myslím si, že nebudu sám, kdo tento dezert rád přivítá. Děkuji. Zdraví Luděk.

Také Vás zdravíme a děkujeme za návštěvy. Zde je recept na palačinky.

# 22.09.2001, 22:39.
Náhodou, při cestování po webu, jsme našli vaši milou a krásnou stránku. Moc se nám líbí a protože jsme také z Rousínova, přesněji ze Slavíkovic, rozhodli jsme se vám touhle cestou vyjádřit náš obdiv. Mějte se moc krásně a třeba se někdy také uvidíme. Jaroslav, Dana, Hanka, Dorotka a Jakub.

Zdravíme Vás rodinko! Bydlíme tak blízko od sebe, že stačí vyjít na balkon, zakřičet Ahoj směrem ke Slavíkovicím, a určitě nás uslyšíte.

# 22.08.2001, 12:28.
Milí Řehůřkovi, máte prima stránky! Blanka.

Jsme rádi, že se Vám naše stránky líbí. Někdy se k nám zase vraťte.

# 27.07.2001, 09:52.
Vaše www stránky jsem objevila náhodou a moc se mi líbí. Budu se určitě vracet. Dáša z Brna.

Děkujeme za návštěvu. Budeme velice rádi, když nám zachováte přízeň i do budoucna.

# 29.05.2001, 17:39.
Tuto stránu jsem si dal mezi oblíbené a věřím, že si na jídlech předkládaných receptů zítra i v budoucnu smlsnu. S přátelským pozdravem Václav.

Děkujeme za podporu. Recepty budeme samozřejmě dále doplňovat, i když to někdy nejde tak rychle, jak bychom chtěli.

# 14.04.2001, 23:49.
Vaše www stránky se mi líbí. Podobné se objevují po celém světě. Přeji hezké Velikonoce. M.

Děkujeme. Rovněž i my Vám přejeme příjemné velikonoce.