OMELETA S MASEM A ŽAMPIÓNY

recept na vaječný pokrm

 /  / Recepty / Vaječné pokrmy / Omeleta s masem a žampióny

Na omeletu s masem a žampióny potřebujete:  2 vejce, 1 lžíce vody, sůl, 40g pečeného libového masa, 30g žampiónů, 1 lžíce sterilovaného hrášku, kousek cibule, 10g másla, pepř, sůl, olej.

Cibuli drobně pokrájejte a osmažte na másle. Žampióny pokrájejte na plátky, přidejte k cibuli a osmahněte je. Vejce rozšlehejte se solí a vodou, vmíchejte maso pokrájené na kostičky, okapaný hrášek, žampióny s cibulí, pepř a sůl. Pánvičku zahřejte, přidejte olej, rozlijte jej po celé pánvičce, vlijte připravenou směs a nechte vejce trochu srazit. Promíchejte je vidličkou a dopečte.