VAJEČNÁ OMELETA S KEČUPEM A NIVOU

recept na vaječný pokrm

 /  / Recepty / Vaječné pokrmy / Vaječná omeleta s kečupem a nivou

Na vaječnou omeletu s kečupem a nivou potřebujete:  3 vejce, 1 lžíce vody, sůl, mletý pepř, sádlo. Náplň: kečup, niva.

Vejce rozšlehejte se solí, kořením a vodou. Pánvičku rozehřejte, přidejte malé množství sádla a rozlijte ho po pánvičce. Rozšlehaná vejce nalijte na pánvičku a smažte na mírném ohni. Vejce nechte srazit na spodní straně omelety, potom je trochu rozmíchejte vidličkou, aby tekutá vejce z povrchu vytekla na horkou pánvičku a dříve se srazila. Jakmile omeleta na povrchu ztuhne, potřete ji kečupem, posypte strouhanou nivou, stočte do ruličky a podávejte. Můžete také nejdříve připravit náplň, zalít ji rozšlehanými vejci se solí a vodou a usmažit omeletu.