Úvod / Vaříme / Mleté maso

ČEVABČIČI 2  

recept na pokrm z mletého masa  

200g mletého zadního hovězího masa, 200g mletého vepřového masa, 2 cibule, mletá paprika, pepř, sádlo na opečení, hořčice, sůl.

Mleté maso promíchejte s drobně pokrájenou cibulí, paprikou, pepřem a solí a udělejte 12 tenkých válečků. Opečte je po všech stranách na rozehřátém sádle, přeložte na talíře, přelijte sádlem od opékání a obložte jemně pokrájenou cibulí a hořčicí. Podávejte s opečenými brambory a se zeleninovým salátem. Vhodnou přílohou je chléb, brambory nebo bramborová kaše.

Viz také: Čevabčiči 1, Čevabčiči 3, Čevabčiči 4, Čevabčiči a sekané řízky, Čevabčiči s tajemstvím, Kapustové čevabčiči.