Úvod / Vaříme / Drůbež a králík / Kuře

KUŘECÍ ŘÍZEK SE ŠPENÁTOVOU NÁPLNÍ  

recept na pokrm z kuřete  

4 řízky z kuřecích prsou, 1 obalovací směs Knorr, 225g listového špenátu, 2 lžíce Rama Cremefine - zakysaný krém, sůl, pepř, muškátový oříšek, olivový olej Bertolli Classico.

Listový špenát rozmrazte a ochuťte solí, pepřem a muškátovým oříškem. Vmíchejte Ramu Cremefine zakysaný krém smetanu a prohřejte. Do každého kuřecího řízku ze strany vyřízněte kapsu. Kapsu naplňte špenátem a otvor uzavřete párátkem. Vzniklé balíčky namočte ve vodě a obalte v Knorr obalovací směsi. Maso není třeba solit. Smažte na rozehřátém oleji při střední teplotě po obou stranách dozlatova. Podávejte nejlépe s bramborami a zeleninou.