KNIHA NÁVŠTĚV 2012

Vaše vzkazy a připomínky k našim stránkám

 /  / Kniha návštěv 2012

Tato stránka je věnována Vám, našim návštěvníkům. Pokud nám chcete dát na vědomí, že jste nás navštívili, zapište se do této knihy návštěv, pomocí e-mailu nebo použijte formulář. Můžete připojit své postřehy, připomínky, vzkazy. Pokud budou publikovatelné, zveřejníme je a připojíme svou reakci. Čtete zápisy z roku 2012. Pokud se chcete zeptat na informace z oblasti cestování, použijte Centrum otázek a odpovědí.

# 09.12.2012, 18:44.
Řehůřkovi, jezdím 12 let do Chorvatska, které jsem si zamiloval, ale nyní jsem se rozhodl pro změnu. Pojedu začátkem června 2013 do Itálie, konkrétně Capo Vaticano - Villagio Rocca di Vadaro. Jsem zvyklý si ubytování shánět přímo na místě, což jak jsem zjistil, nemí v Itálii moc obvyklé. Tak doufám, že nebudu zklamán. Proč ale píšu. Chtěl bych Vám tímto poděkovat za Vaše stránky a péči s jakou se jim věnujete. Díky Vašim radám a postřehům má člověk ušetřenu spoustu starostí a problémů. Přeji Vám krásné prožití svátků a těším se na Vaše další cestovatelské postřehy. Zdeněk.

Děkujeme za Vaši zprávu. Jsme rádi, že část stránek týkající se cestování plní svůj účel.

# 06.04.2012, 17:20.
Vážená rodino Řehůřkova, rád bych Vám popřál krásné prožití svátků Velikonočních, bohatou pomlázku a rodinnou pohodu. Váš příznivec z Vysočiny - Jihlava.

Děkujeme za přání, za přízeň a přejeme Vám také nádherné Velikonoce.

# 05.03.2012, 14:23.
Ahoj Pavle, zadal jsem si do vyhledávače na Googlu odkaz Jak se škvaří sádlo a vyšel mi jako nejlepší tvůj odkaz na stránkách Řehůřkovi. Sádlo jsem doškvařil u hokeje Kladno – Kometa a znovu jsem si na tebe vzpomněl, komu asi fandíš. Jára.

Ahoj Járo, teď už vlastně jenom baseballu.

# 09.02.2012, 00:25.
Dostal se mi do ruky soubor PDF pod názvem Alenčina kuchařka v zápatí stránky jsou Vaše www stránky. Chtěl bych se proto zeptat, zdali nemáte Alenčinu kuchařku vydanou v knižní podobě. Moc mě zaujal recept na pečený čaj. Rád bych si ji koupil. Děkuji. Richard.

Recepty najdete na našich stránkách v rubrice Recepty. V tištěné podobě kuchařka nevyšla, dokonce jsme nedávno zrušili i vydávání PDF verzí. Elektronická kuchařka je průběžně aktualizovaná a rozšiřovaná, tzn. že se neustále mění její podoba, proto to nemělo význam.