KNIHA NÁVŠTĚV 2004

Vaše vzkazy a připomínky k našim stránkám

 /  / Kniha návštěv 2004

Tato stránka je věnována Vám, našim návštěvníkům. Pokud nám chcete dát na vědomí, že jste nás navštívili, zapište se do této knihy návštěv, pomocí e-mailu nebo použijte formulář. Můžete připojit své postřehy, připomínky, vzkazy. Pokud budou publikovatelné, zveřejníme je a připojíme svou reakci. Čtete zápisy z roku 2004. Pokud se chcete zeptat na informace z oblasti cestování, použijte Centrum otázek a odpovědí.

# 28.12.2004, 11:42.
Zdravím, mám dotaz ohledně jedné suroviny používané ve Vašich receptech a to cannelloni. Velice rád bych tento recept vyzkoušel ale nemohu je nikde sehnat. Prosím tedy o radu, kde se dají koupit. Děkuji. S pozdravem David.

Určitě jsme je viděli např. v Carrefouru.

# 01.12.2004, 13:13.
Milí Řehůřkovi, na Vašich stránkách jsem našla velký poklad. Je to recept na zavářku do polévky, tzv. strouhání, kterou dělávala moje babička. Mám teď svou rodinu a malinké děti a ráda jim vařím dobré polévky. Vždycky mě mrzelo, že nemám recept na ty dobré drobty z těsta, jak jsem si to pro sebe nazvala. U vás jsem našla přesně ten postup, který moje babička dělávala. Zádrhel byl v tom, že jsem si nebyla jistá ingrediencemi. Krupice a vajíčko s vodou se mi zdály málo (to tehdy, kdy jsem si vzpomínala, jakže to asi babička dělávala). Vy jste mi recept potvrdili a zrovna se mi jedna zavářka v polévce vaří. Díky ještě jednou. Zdeňka.

A to je jeden z důvodů, proč vlastně naše stránky jsou. Přejeme dobrou chuť.

# 19.11.2004, 04:20.
Nazdar Řehůřkovi, náhodou jsem narazil na vaše stránky. Pocházím z Kyjova - to je od vás kousek. Články o vašich cestách po jižní Moravě mi připoměla místa známá z mládí. Děkuji. Mějte se pěkně. Honza.

Zdravíme do Kyjova a těšíme se na mnoho dalších putování mezi místními vinohrady.

# 10.11.2004, 14:31.
Zdravím Vás a přeji Vám i do budoucna optimismus, který dýchá z Vašich stránek. Irena.

Děkujeme.

# 25.11.2004, 19:41.
Pozdravujem Vás. Práve sa chystám robiť tlačenku, tak si hladám nejaké recepty, ako to robia iní, a pritom som narazil na Vaše stránky. Super! Prajem Vám k nastávajúcím sviatkom hlavne vela pokoja. Ostávam s pozdravom. Vlado.

Těší nás Váš zájem o recepty na našich stránkách. Doufáme, že se tlačenka podaří a budete mít z ní hodnotný gastronomický zážitek. K přání ke svátkům se připojujeme. Ať se Vám daří vše, do čeho se pustíte.

# 02.11.2004, 07:55.
Rodinko, jen tak jsem si zasurfoval na internetu a zabloudil na Vaše stránky. Tedy klobouk dolů. Moc a moc pěkné. Jelikož jsem vášnivý kuchař, zaujaly mě recepty paní Řehůřkové. Opravdu perfektně tříděné a 100% chutné. Momentálně jsem velmi pracovně vytížený a nemám tedy moc času, ale jakmile se moje pracovní honička uklidní, nebudu váhat ani den a nějaký recept vyzkouším. Sám si píšu svoji kuchařku, vkládám i obrázky některých jídel a chci se s Vámi podělit o jeden recept, který je od mého bratra. Je to opravdu moc dobré jídlo a předností je i jeho jednoduchost přípravy. Takže tady je: Kuře Alles. Přeji mnoho dalších zajímavých receptů. Jen tak dál přátelé. S přátelským pozdravem Vlastimil.

Děkujeme za recept, určitě ho vyzkoušíme. S tím časem jsme na tom stejně. Máme množství nápadů a informací, které bychom chtěli umístit na naše stránky, čas nás ale brzdí. Snad v zimě se dostaneme k nějaké rozsáhlejší aktualizaci.

# 01.10.2004, 01:02.
Řehůřkovi, nevím, jakou náhodou jsem se k Vám zatoulal, leč musím říci, že se mi tu líbí. Určitě si stáhnu bramborové recepty a když překonám svou lenost (s čímž nemáte Vy nic společného), něco jistě zkusím a pak se Vám ozvu, jak to dopadlo. Zdraví Vás Jindřich.

I my jsme občas líní, vždy však najdeme způsob, jak lenost překonat.

# 12.09.2004, 00:13.
Jste perfektní! K.

Děkujeme za kompliment.

# 06.07.2004, 01:07.
Hledajíce recept na koprovku, vyhledávač mě zavál na Vaše stránky až z daleké Kanady. Ráda jsem si přečetla o tom, jak v současnosti žije jedna rodina, podobná té mojí. Také fotografie jsou moc pěkné a zvláště ty z našich krajů probouzejí trochu stesk po domově, po kopcích a městečkách ... Přeji vše dobré z Ontaria. Helena.

Děkujeme za pozdrav z Ontaria. Stesk po domově zname velice dobře, vždy když jedeme někam daleko a blíží se konec dovolené, vždy se těšíme na to, až zase uvidíme naše známé kopečky a městečka.

# 30.06.2004, 14:50.
Vážení milí lidé, dnes jsem se vrátila k Vašim stránkám a můžu říci, že kdyby bylo takových více, tak snad nedělám nic. Dokonce jsem zabrousila do Vašich okdazů jinam, a protože jsem téměř čerstvá babička, našla jsem dlouhé čtení i tam. Moc Vám děkuji, je to od Vás obdivuhodné, kolik času strávíte kvůli tomu, aby jiní lidé z toho měli prospěch a radost. Hana z Chrudimi.

A naší radostí jsou zase mílé řádky, které nám píší naši čtenáři.

# 30.06.2004, 00:24.
Na Vaše stránky jsem narazila jen náhodou při hledání dotazu - Rodi Garganico. Před týdnem jsem se odtud vrátila z dovolené - sice jen týdenní - ale i ta stála za to. Ačkoliv nejsem příznivcem vracet se dvakrát na to samé místo, tak sem bych se vrátila raz dva. Je to nádherná oblast rozmanité přírody, kde se dá stále něco nového objevovat. Měla jsem možnost výletu kolem pobřeží s návštěvou mořských jeskyň, také výlet na ostrovy Tremiti a oba výlety byly moc nádherné. Ubytovaní jsme byli v městečku Rodi Garganico, které mi na první dojem přišlo jako pozůstatek nějaké války, ale po pár dnech jsem zjistila, že je to právě to kouzlo starobylého rybářského městečka a že to k tomu stylu života tam patří. Jelikož sama spravuji svůj cestovatelský web a teď se chystám k jeho předělávání a doplňování informací o nově strávené dovolené a Vaše stránky se mi zalíbily, tak se chci zeptat, jestli můžu dát odkaz na Vaše stránky? Jinak přeji ještě spoustu jiných zážitků při objevování naší matičky Země. S přáním pěkného dne. Milena.

Budeme jen rádi, když odkaz na naše stránky zvěřejníte. Děkujeme.

# 11.05.2004, 15:24.
Vloni jsme dovolenou strávili v Lido del Sole na Gargánu, ale takovou poutavou reportáž bychom dohromady nedali. Co se týče aquaparků, tak mezi Lido del Sole a Rodi Garganico jeden je, ale v době naší dovolené ještě nebyl v provozu, takže nemůžeme hodnotit. Mějte se. Miloš.

Děkujeme za Váš příspěvek.

# 09.04.2004, 12:46.
Pane Řehůřku, srdečně Vás i celou Vaši rodinu zdravím. Vaše stránky jsou velice pěkné. Přeji Vám při této práci trpělivost a vytrvalost, která je v současné době nedostatkové zboží. Zaujaly mě především Vaše informace z Rakouska, kde rovněž rádi pobýváme. Uvítám (podle vzájemných možností) výměnu zkušeností v této oblasti. Přeji Vám všem příjemné Velikonoce, Lukáškovi a Kamilce bohatý mrskut. Laďa.

I Vám přejeme nádherné velikonoce. Co se týče informací z Rakouska, je v současné době k dispozici Salzburgerland a Tyrolsko ve výstavbě (velice brzy bude komplet, hned jak najdeme nějakou chvilku času). Jinak se samozřejmě můžete ptát na cokoliv k tématu, vždy u každé reportáže je umístěn odkaz na Otázky a odpovědi.

# 05.04.2004, 17:55.
Vážení Řehůřkovi, partnerka - Majka - přijde si tak domů z práce a povídá: co mám uvařit?, já na to od počítače po chvíli odmlčení - však to znáte, když na Vás někdo promluví, když vy právě čučíte do bedny ... něco od luštěnin, hrášek, fazolku, čočku ... Majka na to: najdi na počítači šoulet , to máš o tom webu fakt divný představy , já na to a už to ťukám do Seznamu s neskrývaným smíchem. A představte si! Seznam prvně vyplivnul, zda náhodou nehledám toulek, potom odkaz na letecké učiliště v Kunovicích s adresou sou-letecke.cz no a potom jsem ťuknul na odkazy ve světě a hle seznam stránek věnovaných pochoutce šoulet, čubrněl jsem a potom přišel kdosi další ke klávesnici, neb já si musel odskočit a hle Vaše stránka. No fakt zíral jsem a bez namáčení ... Tož děkujeme za tip, přejeme dobrou chuť a krásné výlety. Luboš.

Děkujeme za Vaši reakci, doufáme že se šoulet povedl. Budeme rádi, když k nám zase někdy zavítáte.

# 30.03.2004, 11:45.
Pane Řehůřku, zcela náhodou jsme narazili na vaše rodinné stránky a chtěl bych vám jménem celého týmu, který připravuje server finance.cz poděkovat za uvedení ve vašich odkazech. Kdybyste měli jakékoliv náměty, připomínky, návrhy k naší práci, budeme za ně rádi! Hodně zdaru! S přátelským pozdravem Pavel.

Není zač. Informací ze světa financí není nikdy dost a u Vás jsou pěkně pohromadě, takže k Vám občas rádi zavítáme. A co je dost dobré pro nás, tak doufáme, že určitě i pro naše čtenáře. Mějte se pěkně a přejeme hodně spokojených čtenářů.

# 15.03.2004, 8:46.
Jsem velmi potěšen, že jsou ještě dnes mezi námi lidé, kteří nekoukají jen na sebe a o své zážitky z cest a dovolených, ať už o ty příjemné nebo méně příjemné, ale hlavně velmi užitečné se dokáží podělit i s ostatními. Dávno mě přestalo bavit při cestování používat metodu pokus - omyl a to především právě v oblasti trávení své vytoužené každoroční dovolené, proto jsem uvítal několik velmi cenných rad, postřehů a důležitých informací, které uvádíte na Vašem webu. Vzhledem k tomu, že jsme konečně letos zakoupili s rodinou nové větší auto, chtěli bychom se i my letos vydat poprvé do Itálie a přiznám se právě jih, hlavně oblast Gargana se nám velmi zamlouvá a bude pravděpodobně náš letošní cíl. S naší původní Škodou Fabia ve dvou dospělých, dvouletým synem a windsurfingovým nádobíčkem bych si netroufl vyrazit dál než někam na Bibione. Ať už se nakonec vydáme kamkoli jsem si jist, že si dovolenou báječně užijeme a s velkou pravděpodobností nás nic nepříjemného nepřekvapí a to především díky Vám. Jednu otázku bych přeci jen měl. Nachází se poblíž Gargana nějaký pěkný aquapark nebo vodní svět, popřípadě kde je nějaký nejbližší? Děkuji za odpověď. Přeji Vám a Vašim blízkým mnoho štěstí, zdraví a úspěchů a zdar Vaší práci. Jistě se nebudete zlobit, když doporučím Váš web i svým přátelům. S pozdravem Marek z Českých Budějovic.

Mnohokrát děkujeme za Vaši zprávu. Vždy nás velice potěší, když jsou anše informace pro někoho užitečné. Na Garganu jsme na žádný Aquapark v blízkosti Vieste nenarazili, popravdě jsme ho ani nehledali. Určitě víme, že se nachází v Manfredonii - Aquapark Ippocampo a kousek od Lesiny - Aquafantasy Marina di Lesina. Ani jeden z nich jsme neviděli na vlastní oči, takže nemáme žádné informace o kvalitě služeb a zařízení. Přejeme Vám nádhernou dovolenou na jihu Itálie.

# 28.02.2004, 10:07.
S požitkem jsme se teď a včera večer toulali po Vašich stránkách. Jsou moc milé, čiší z nich pohoda. Uvažujeme v létě o dovolené v Garganu. Máte nějaký tip na to, jak sehnat ubytování v soukromí (ne přes cestovku), případně nějaké další informace, které na stránkách nejsou? Děkuji za odpověď, s pozdravem J. s rodinou.

Ubytování v soukromí na Garganu jsme nehledali, takže pouze tipujeme, kde hledat. Pokud nemáte někoho známého v této lokalitě, je asi nejschůdnějším řešením Internet, ve většině případů skončíte asi stejně u nějaké agentury. Přímo na místě na poslední chvíli rovněž asi nic nenajdete. Informaci, které na stránkách nejsou, je na celou knihu. Zkuste se zeptat na něco konkrétního zde, pokud budeme vědět, rádi odpovíme. Děkujeme za návštěvu a přejeme příjemný pobyt na Garganu.

# 16.02.2004, 15:27.
Fandím vám a těším se, až doplníte vše o Gargánu. Také se sem chystáme a rádi bychom informace. Mějte se fajn a hodně cestujte ... Monika.

Děkujeme Vám za podporu. Gargano bude určitě do doby než odjedete zpracované. Pokud máte nějaké otázky už teď, můžete nám napsat, rádi odpovíme na všechno, na co budeme znát odpověď.