KNIHA NÁVŠTĚV 2001

Vaše vzkazy a připomínky k našim stránkám

 /  / Kniha návštěv 2001

Tato stránka je věnována Vám, našim návštěvníkům. Pokud nám chcete dát na vědomí, že jste nás navštívili, zapište se do této knihy návštěv, pomocí e-mailu nebo použijte formulář. Můžete připojit své postřehy, připomínky, vzkazy. Pokud budou publikovatelné, zveřejníme je a připojíme svou reakci. Čtete zápisy z roku 2001. Pokud se chcete zeptat na informace z oblasti cestování, použijte Centrum otázek a odpovědí.

# 26.11.2001, 11:42.
Líbí se mi Vaše stránky a zajímavé recepty. Jediné co trošku postrádám jsou vánoční recepty. Něco jednoduchého a dobrého. S pozdravem Soňa.

Před vánocemi si na Vás určitě vzpomeneme.

# 17.11.2001, 22:35.
Našla jsem Vaše stránky také náhodou (asi jako většina návštěvníků). Moc se mi líbí - škoda, že to neumím také. Mějte se krásně. Stáňa.

Mějte se také krásně. Bude nás těšit, když nás zase navštívíte.

# 13.11.2001, 02:52.
Ahoj lidi! To je tak hezké, když člověk, který se narodil v Brně, má bratra v Černčíně a jehož tatínek chodil na rande s maminkou k černecké hájence, narazí na web site rodiny Řehůřkovy. Zvlášť proto, že ten člověk žije v Montrealu a dolů do vsi se dostane jen málo. Vaše webové stránky mě strašně krásně zahřály u srdíčka. Děkuji Vám. Jura.

Zdravíme do Montrealu. K černecké hájence chodíme i my velice často.

# 05.10.2001, 06:44.
Zdravím rodinku Řehůřkovic. Náhodou jsem brousil po internetu, protože jsem hledal recept na palačinky. Dostal jsem se i na Vaše stránky. Jsou velmi pěkné a přehledné. Recepty jsou popsány tak, aby je i laik pochopil. Dostal jsem inspairaci k vyzkoušení několika Vašich receptů. Pokud Vás mohu poprosit, přidejte tam recept i na ty obyčejné palačinky. Myslím si, že nebudu sám, kdo tento dezert rád přivítá. Děkuji. Zdraví Luděk.

Také Vás zdravíme a děkujeme za návštěvy. Zde je recept na palačinky.

# 22.09.2001, 22:39.
Náhodou, při cestování po webu, jsme našli vaši milou a krásnou stránku. Moc se nám líbí a protože jsme také z Rousínova, přesněji ze Slavíkovic, rozhodli jsme se vám touhle cestou vyjádřit náš obdiv. Mějte se moc krásně a třeba se někdy také uvidíme. Jaroslav, Dana, Hanka, Dorotka a Jakub.

Zdravíme Vás rodinko! Bydlíme tak blízko od sebe, že stačí vyjít na balkon, zakřičet Ahoj směrem ke Slavíkovicím, a určitě nás uslyšíte.

# 22.08.2001, 12:28.
Milí Řehůřkovi, máte prima stránky! Blanka.

Jsme rádi, že se Vám naše stránky líbí. Někdy se k nám zase vraťte.

# 27.07.2001, 09:52.
Vaše www stránky jsem objevila náhodou a moc se mi líbí. Budu se určitě vracet. Dáša z Brna.

Děkujeme za návštěvu. Budeme velice rádi, když nám zachováte přízeň i do budoucna.

# 29.05.2001, 17:39.
Tuto stránu jsem si dal mezi oblíbené a věřím, že si na jídlech předkládaných receptů zítra i v budoucnu smlsnu. S přátelským pozdravem Václav.

Děkujeme za podporu. Recepty budeme samozřejmě dále doplňovat, i když to někdy nejde tak rychle, jak bychom chtěli.

# 14.04.2001, 23:49.
Vaše www stránky se mi líbí. Podobné se objevují po celém světě. Přeji hezké Velikonoce. M.

Děkujeme. Rovněž i my Vám přejeme příjemné velikonoce.