TYROLSKO 2008

Tyrolsko v odpovědích na vaše otázky

 /  / Centrum otázek a odpovědí / Rakousko / Tyrolsko 2008

Pokud je Tyrolsko cílem vaší cesty, najdete zde mnoho užitečných informací a také zodpovězené otázky našich čtenářů z roku 2008. Pokud se chcete také na něco zeptat, přejděte na formulář. V těchto zodpovězených otázkách se dočtete o cestě přes Timmelsjoch, o údolí Ötztal, o Nordpark, o Alpen ZOO, o Kristalwelten, o Acquadome, o školkách v Innsbrucku, o lanovkách a slevových kartách, o Brennerské dálnici, o městské dopravě v Innsbrucku, o ubytování, o tankování a najdete zde také mnoho dalších informací o Tyrolsku, na které se nás naši čtenáři dotázali.

Než začnete: pokyny, podmínky, soukromí
Zadat otázku: přes formulář,
Informace: reportáže, výlety, blog, vyhledávání

Vybavení: mapy, průvodci, slovníky, adaptér
Nástroje: mapa, překladač
Aktuálně: informace z MZV

# 16.06.2008, 23:43.
Jedeme do města Schwaz blízko Innsbrucku na tři dny s tříletým synem. Prosím o radu, která místa je dobré navštívit v této oblasti. Mnohokrát děkuji. Z.

Zde jsou tipy na výlety s ohledem na věk dítěte. Přímo v Innsbrucku můžete navštívit Alpen ZOO, v nedalekém městečku Wattens - na půl cesty mezi Schwaz a Innsbruckem - se nechází kouzelná pohádková výstava Swarovski Kristalwelten. Na sever od Schwaz je jezero Achensee, kde lze podniknout mnoho překrásných vycházek. Můžete se také projet vláčkem, lanovkou nebo lodí po jezeře. Tato oblast je nádherná, těch možností je hodně, např. nad Innsbruckem je Nordpark. Innsbruck a okolí je možné poznávat i s Innsbruck Card (1. denní, 2. denní, 3. denní) - v ceně karty jsou např. i výše uvedené atrakce: Alpenzoo, Kristalwelten nebo lanovky do Nordparku.