ŠPANĚLSKO 2013

Španělsko v odpovědích na vaše otázky

 /  / Centrum otázek a odpovědí / Španělsko 2013

Pokud je Španělsko cílem vaší cesty, najdete zde mnoho užitečných informací a také zodpovězené otázky našich čtenářů z roku 2013. Pokud se chcete také na něco zeptat, přejděte na formulář. V těchto zodpovězených otázkách se dočtete o ubytování ve Španělsku, dopravě z letiště do hotelu, o jízdenkách městské hromadné dopravy, o cestě autem a výši mýtného, o tankování, o cestování vlakem po Španělsku, o přímořských letoviscích a plážích, o zábavních parcích, o návštěvě přírodních zajímavostí a najdete zde také mnoho dalších informací o Španělsku, na které se nás naši čtenáři dotázali.

Než začnete: pokyny, podmínky, soukromí
Zadat otázku: přes formulář,
Informace: reportáže, výlety, blog, vyhledávání

Vybavení: mapy, průvodci, slovníky, adaptér
Nástroje: mapa, překladač
Aktuálně: informace z MZV

# 08.08.2013, 11:28.
Již mnohokrát jsme byli va Španělsku, přesněji v Katalánsku (Lloret de Mar, Blanes, Malgrat, Tossa) a rádi bychom jeli ještě. Jezdili jsem s CK lůžkovými autobusy. Trvalo to přibližně 20 až 22 hodin. Ty jsou už ale zakázané a letecky nechceme. Neexistuje nabídka některé CK s noclehem během cesty, např. ve Francii? Děkuji. Josef.

Bohužel takovou CK neznáme. Při pobytovém zájezdu je pro většinu klientů výhodnější při dopravě autobusem jízda přes noc. Ubytování během cesty by přineslo také další náklady na dopravu do místa dovolené. Jediným řešením je zřejmě individuální doprava. Např. vlaková.

# 19.06.2013, 08:29.
Měl bych dotaz k trase a ceně mýtného ve Španělsku z Torrevieje do Gibraltaru. Moc děkuji. Radek.

Vaše optimální trasa je následující: Torrevieja - Murcia - Puerto Lumbreras - Granada - Malaga - Marbella - Gibraltar. Mýtné Vás vyjde na € 11,05.

# 31.05.2013, 11:09.
Moje dcera přiletí přímo do Barcelony dne 16.6.2013. v 15:25. Vím, že jezdí autobusy přímo do Cambrils, ale nevím z kterého místa na letišti a nevím jízdní řády ani cenu. Pokud znáte odpověď, byla bych vám moc vděčná. Děkuji. Jana.

Spojení je minibusem. Váš hotel se nachází v tarifní zóně 3, tj. jedna cesta Vás přijde na € 22,80. Bližší informace a možnost rezervace najdete na Barcelona Tourist Guide / Cambrils.