SOLNÁ KOMORA 2014

Solná komora v odpovědích na vaše otázky

 /  / Centrum otázek a odpovědí / Rakousko / Solná komora 2014

Pokud je Solná komora cílem vaší cesty, najdete zde mnoho užitečných informací a také zodpovězené otázky našich čtenářů z roku 2014. Pokud se chcete také na něco zeptat, přejděte na formulář. V těchto zodpovězených otázkách se dočtete o cestě do Solné komory autem, o poplatcích na dálnicích, o ubytování, o tipech na výlety, o slevové kartě, o jezerech, o jeskyních, o solných dolech, o lanovkách a najdete zde také mnoho dalších informací o Solné komoře, na které se nás naši čtenáři dotázali.

Než začnete: pokyny, podmínky, soukromí
Zadat otázku: přes formulář,
Informace: reportáže, výlety, blog, vyhledávání

Vybavení: mapy, průvodci, slovníky, adaptér
Nástroje: mapa, překladač
Aktuálně: informace z MZV

# 11.03.2014, 22:07.
Potřeboval bych vědět, zda je možné vyvézt lanovkou na Zwolferhorn i kola. Za (snad kladnou) odpověď předem děkuji. Miloslav.

Tuto informaci bohužel nevíme. Běžně jsme se setkali s tím, že kola se v rakouských lanovkách přepravovala spolu s cyklistou uvnitř kabiny. Lanovka na Zwolferhorn je historická s malými kabinkami. Zwolferhorn je lokalita pro horská kola, je možné že to půjde např. nákladní kabinou. I nepřímo v některých článcích jsme se setkali s tím, že se cyklisté nechali na Zwolferhorn vyvézt. Nemáme to však potvrzené. Doporučujeme se dotázat přímo u provozovatele - Zwölferhorn.