SOLNÁ KOMORA 2005

Solná komora v odpovědích na vaše otázky

 /  / Centrum otázek a odpovědí / Rakousko / Solná komora 2005

Pokud je Solná komora cílem vaší cesty, najdete zde mnoho užitečných informací a také zodpovězené otázky našich čtenářů z roku 2005. Pokud se chcete také na něco zeptat, přejděte na formulář. V těchto zodpovězených otázkách se dočtete o cestě do Solné komory autem, o poplatcích na dálnicích, o ubytování, o tipech na výlety, o slevové kartě, o jezerech, o jeskyních, o solných dolech, o lanovkách a najdete zde také mnoho dalších informací o Solné komoře, na které se nás naši čtenáři dotázali.

Než začnete: pokyny, podmínky, soukromí
Zadat otázku: přes formulář,
Informace: reportáže, výlety, blog, vyhledávání

Vybavení: mapy, průvodci, slovníky, adaptér
Nástroje: mapa, překladač
Aktuálně: informace z MZV

# 21.01.2005, 14:53.
Narazil jsem na Vaše moc pěkné stránky a tak bych se po prostudování Vašich poznatků ze Solné komory chtěl zeptat, zda nevíte o nějaké možnosti (případně kontakty) na ubytování skupinky cyklistů. Rádi bychom letos navštívili tento krásný kout Alp. Děkuji a přeji pěkný den. Jirka.

Solná komora se nachází na území tří zemí: Salzburg, Steiermark, Oberösterreich. Předpokládáme, že skupinka cyklistů bude hledat ubytování především v kempech. Podrobný přehled kempů najdete na Campsite AT. Přes Camp sites a Premium vyhledávání se dostanete k podrobným mapkám jednotlivých zemí s vyznačením kempů. Kliknutím na značku stanu pak získáte podrobné informace o kempu. Pokud budete hledat ubytování v hotelích, apartmánech atd., doporučujeme navštívit portál Booking / Solná komora