SALCBURSKO 2012

Salcbursko v odpovědích na vaše otázky

 /  / Centrum otázek a odpovědí / Rakousko / Salcbursko 2012

Pokud je Salcbursko cílem vaší cesty, najdete zde mnoho užitečných informací a také zodpovězené otázky našich čtenářů z roku 2012. Pokud se chcete také na něco zeptat, přejděte na formulář. V těchto zodpovězených otázkách se dočtete o cestě do Salcburska autem, o poplatcích na dálnicích, o poplatcích na horských silnicích, o ubytování, o tipech na výlety, o Salcburské kartě, o soutěskách, o ledovcích, o lanovkách a najdete zde také mnoho dalších informací o Salcbursku, na které se nás naši čtenáři dotázali.

Než začnete: pokyny, podmínky, soukromí
Zadat otázku: přes formulář,
Informace: reportáže, výlety, blog, vyhledávání

Vybavení: mapy, průvodci, slovníky, adaptér
Nástroje: mapa, překladač
Aktuálně: informace z MZV

# 09.08.2012, 09:44.
Vím, že jste velcí znalci Rakouska a chtěla bych Vás požádat o radu. Jedeme do oblasti Zeel am See a cestovka nám doporučila nákup Salzburgerland Card s tím, že jsou všechny lanovky v ceně. Já jsem si našla na inernetu výčet aktivit z této karty a domnívám se (neumím německy), že zdarma jsou jen ty uvedené. Jak to tedy je? Ještě bych měla jednu otázku. V případě, že kartu nekoupím, platí na lanovkách zvýhodněné rodinné vstupné? Děkuji za odpověď. Jana.

V ceně karty jsou samozřejmě jen lanovky uvedené v brožurce nebo na internetových stránkách Salzburgerland Card. Platí to i o ostatních atrakcích - soutěsky, hrady, koupaliště, atd. Většina lanovek nabízí různé varianty jízdného - jednosměrné, zpáteční, rodinné atd. Pro nejvýhodnější variantu se rozhodněte až na místě a podle výletů, které budete absolvovat. Rodinné jízdné bývá většinou zpáteční, tzn. nevyplatí se např. při jednosměrné jízdě dolů z výletu.

# 22.06.2012, 08:24.
Jedeme do Salzburgu na 5 dní. Chtěla bych vědět, zda se vyplatí koupit si Salzburgerland Card. Děkuji za odpověď. Věra.

Salzburgerland Card se určitě vyplatí i pro nejbližší okolí Salzburgu. Podívejte se na výše uvedené stránky, kde je seznam všech atrakcí (lanovky, koupaliště, přírodní zajímavosti, historické zajímavosti, atd.). Podle toho, co chcete navštívit si spočítejte cenu a porovnejte ji s cenou Salzburgerland Card. Určitě Vám vyjde velká úspora.

# 04.04.2012, 19:29.
Dnes jsem narazil na vaše stránky a musím říci, že vaše odpovědi na dotazy z oblasti Salcburska jsou přesné a výstižné. Je obdivuhodné s jakou pečlivosti na vše odpovídáte. Ať se daří i nadále a hodně nacestovaných kilometrů. Milan.

Děkujeme za Vaši zprávu a podporu.