ROSOLINA MARE 2012

Rosolina Mare v odpovědích na vaše otázky

 /  / Centrum otázek a odpovědí / Itálie / Rosolina Mare 2012

Pokud je Rosolina Mare cílem vaší cesty, najdete zde mnoho užitečných informací a také zodpovězené otázky našich čtenářů z roku 2012. Pokud se chcete také na něco zeptat, přejděte na formulář. V těchto zodpovězených otázkách se dočtete o cestě autem do Rosolina Mare, o poplatcích na dálnicích, o ubytování, o výletech k deltě Pádu, o výletu do Chioggia a Benátek, o nakupování, o trzích, o restauracích a najdete zde také mnoho dalších informací o Rosolina Mare, na které se nás naši čtenáři dotázali.

Než začnete: pokyny, podmínky, soukromí
Zadat otázku: přes formulář,
Informace: reportáže, výlety, blog, vyhledávání

Vybavení: mapy, průvodci, slovníky, adaptér
Nástroje: mapa, překladač
Aktuálně: informace z MZV

# 13.06.2012, 21:57.
Děkuji za informace. Na dovolenou odjíždíme 29.7.2012. Plánujeme odjezd kolem 19. hodiny. Odjíždíme z Berouna. Můžete mi ještě poradit optimální cestu dle výše uvedených informací? Ještě jednou děkuji. J.

Pokud tedy odjíždíte až v neděli, pak Vaše optimální trasa je přes Rozvadov, Regensburg, Mnichov, Innsbruck, Brenner, Veronu, Padovu do Rosolina Mare.

# 11.06.2012, 21:56.
Plánujeme cestu do Itálie - Rosolina Mare. Na vašich stránkách jsme našli cestu přes Mnichov, Salzburg, Villach, Tarvisio, kde se projíždí tauernskými tunely s poplatkem. Chtěli bychom jet na Mnichov, Innsbruck, Trento, Verona, Padova. Kterou cestu nám doporučíte a jaké poplatky se kde platí? Děkujeme za radu. Jirka.

Nepíšete, kdy pojedete a odkud pojedete. To je dost podstatné. Pokud pojedete v prázdninovém termínu a z pátku na sobotu, pak bychom trasu přes tauernské tunely nedoporučovali, ono i přes Mnichov to bude dost náročné. Jsou to směry, kterými budou směřovat davy turistů z Německa do Chorvatska. V tomto případě bychom doporučovali cestu přes Brno a Vídeň, kilometry navíc se Vám vrátí úsporou na mýtném. Pokud pojedete mimo exponované termíny, pak volte optimální trasu dle místa výjezdu. Mýtné je následující. V Rakousku potřebujete desetidenní dálniční známku v ceně € 8,00, průjezd Brennerem stojí € 8,00 a průjezd tauernskými tunely stojí € 10,00. Mýtné v Itálii Vás přijde na € 21,50 v případě jízdy přes Brenner a € 16,10 v případě jízdy přes Tarvisio.