ŘECKO 2010

Řecko v odpovědích na vaše otázky

 /  / Centrum otázek a odpovědí / Řecko 2010

Pokud je Řecko cílem vaší cesty, najdete zde mnoho užitečných informací a také zodpovězené otázky našich čtenářů z roku 2010. Pokud se chcete také na něco zeptat, přejděte na formulář. V těchto zodpovězených otázkách se dočtete o ubytování v Řecku, o dopravě do Řecka, o zájezdech do Řecka, o dokladech, o výletech, o trajektech, o plážích, o ostrovech, o pronájmu auta, o místní dopravě, o městech a památkách a najdete zde také mnoho dalších informací o Řecku, na které se nás naši čtenáři dotázali.

Než začnete: pokyny, podmínky, soukromí
Zadat otázku: přes formulář,
Informace: reportáže, výlety, blog, vyhledávání

Vybavení: mapy, průvodci, slovníky, adaptér
Nástroje: mapa, překladač
Aktuálně: informace z MZV

# 15.05.2010, 00:36.
Chtěl bych se Vás zeptat, jak se co nejjednodušeji dostat s dálnice do přístavu na trajekt na Korfu v Benátkách a zda nemáte GPS souřadnice, popřípadě adresu. Nevím, zda je přístav v Mestre nebo v Benátkách. Děkuji za odpověď. Jindřich.

Trajekty odjíždějí z Tronchetta v Benátkách. Z Tangenciály sjeďte na sjezdu Venezia - Mestre - Porto. Je to hned za místem, kde Tangenciála přejíždí železniční uzel. Podjedete Tangenciálu a silnice Vás povede doleva. Kolem železnice pojedete prakticky až do Benátek, přes Ponte della Liberta. Za mostem zahnete hned doprava.